Да, кретен е момчето. Наблюдавам го и по други теми. За какво въобще му обръщаш внимание. Не го ли виждаш, че не е добре в главата.Слушай, кретен, просто спри да пускаш фалшиви новини и пропаганда
Искаш видео на документите ли? Или на липсващите документи. Дай да те шляпна по дупето още един пътСлушай, кретен, просто спри да пускаш фалшиви новини и пропаганда
май разбирам къде е проблема - този, както и руската шлюха нандибанди не знаят английски, и се информират от издания като това, което сподели, или рашънските парцали като RT/ ria.
Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…
И ние не знаем нищо за това!!!
:07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод:Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.
Чай ся, това малко ще се издам, ама ти спрях флуда на фалшиви новини, така ли стана или не стана така?https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/ Чакай да пусна пак линка, да се посмеем,
Обаче автора на статията как им блъска по руските кратунки с тези удивителни "И НИЕ НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ТОВА"
Луд умора няма.Екзекуция на чеченци
Ми кое му е фалшивото на видеата би ли си подкрепил и тая идиотска теза, която твърдиш?
Видеата, които пускам са на няколко минути, които навярно ще се видят и по големите медии след период от време, не са за такива като тебе, пускам по-интересните неща, които се виждат и случват от последните минути, за нормалните хора, не за руски утрепки, подкрепящи путкин.
Добре контрира с фейкнюзБоже, аз толкова истерична жена в тежък ПМС не съм виждала, колкото е ремайна в последните 2-3 дни.
Аз искам да се приключи.Предполагам, че всички искаме тая глупост да спре. Война, операция, излет в планината. Украйна беше прелъстена и изоставена от дементния старец. Сега да се връща към оригиналната си територия и дано никога светът не чува вече за тая гадна фашистка страна.
Боже, аз толкова истерична жена в тежък ПМС не съм виждала, колкото е ремайна в последните 2-3 дни.
Навремето психиатрите са лекували истерията с вибратор. Дайте да му купим спешно на момчето, че работата зле.
Такова опиянение от стари и фалшиви снимки на трупове. Трябва да си психопат.
Предполагам, че всички искаме тая глупост да спре. Война, операция, излет в планината. Украйна беше прелъстена и изоставена от дементния старец. Сега да се връща към оригиналната си територия и дано никога светът не чува вече за тая гадна фашистка страна.
Ще издаяним. И ще го празнуваме напук на всички, които искат да ни отнемат свободата. Колкото и да е крехка. И защото е крехка призовавам всички свободни по Света хора да я подкрепят.Въпрос на деня- 3ти март ще празнуваме ли тая година?
Фашистка страна с президент евреинБоже, аз толкова истерична жена в тежък ПМС не съм виждала, колкото е ремайна в последните 2-3 дни.
Навремето психиатрите са лекували истерията с вибратор. Дайте да му купим спешно на момчето, че работата зле.
Такова опиянение от стари и фалшиви снимки на трупове. Трябва да си психопат.
Предполагам, че всички искаме тая глупост да спре. Война, операция, излет в планината. Украйна беше прелъстена и изоставена от дементния старец. Сега да се връща към оригиналната си територия и дано никога светът не чува вече за тая гадна фашистка страна.
Този не е евреин, той е припознат евреин от хазарския каганат. Истинските евреи са друга бира.Фашистка страна с президент евреин