Torbalan Trolski
Well-Known Member
Не ти ли е време за бустер? Уж беше те обзел дзен, ама явно абстиненцията пак е дошлаТя пропагандата те е превзела толкова сериозно, че нямаш път назад.
Не ти ли е време за бустер? Уж беше те обзел дзен, ама явно абстиненцията пак е дошлаТя пропагандата те е превзела толкова сериозно, че нямаш път назад.
Извинявай, ама 5-годишно с Даун няма да сътвори такава глупост.Значи взимат заложници за да не ги убият, а след това по нареждане пускат заложниците за да ги убият по-лесно.
Извинявай, ама 5-годишно с Даун няма да сътвори такава глупост.
Значи, фашистите от украйна, които избиват хората в Мариупул, изведнъж се сетили да ги пазят да не ги убият онези, които влязоха да ги освобождават?! Има логика... джендър-либерастка логика...
Не, че ми е работа, ама ти с колко бустера си, извинявай?
Значи, фашистите от украйна, които избиват хората в Мариупул, изведнъж се сетили да ги пазят да не ги убият онези, които влязоха да ги освобождават?! Има логика... джендър-либерастка логика...
Теорията за затъпелите ваксинирани, все по-силно се налага. Просто не може да е съвпадение.... Не знам що за чип са им монтирали, но факт е, че работи безупречно
Доживяхме, антиваксърите да се мислят, за по-умни, защото не са ваксинирани... Боже господи...
ZараZа
Или защо една година след поставянето на ваксините срещу ковид неваксинираните зомбясахаwww.clubz.bg
Ми какво да ти кажа, наблюдава се една зависимост, която ти като ваксант не можеш да забележиш. За нормалните хора, почва да става очеизвадно, че нещо с вас не е както трябва. С невиждана ярост защитавате това, което спуска телевизора, без грам да подлагате нещата на критично мислене. Каквото ви ви спуснат от горе, това е и вашето мнение едно към едно. Това за мен не е нормално....
Що ще кажеш за мен? Аз не съм вакснат. Ама явно съм "джендър либераст" щото не ме кефи войната. Няма оправдание на войната! Имало нацисти "ще ги избием". САЩ вършаха в Косово, що па не Русия да не вършее тук. Пълни помии сипвате. М-у другото съм и против пращане на оръжия към Украйна. Ама явно тук повечето си мислят че тва е като кънтър-а 'ко ма хедшотнат ша респоунна... И още нещо преди да ми сипвате, нито САЩ, нито Русия, нито Китай харесвам. Всички те си имат техни интереси и си ги следват без каквито и да е морални задръжки.Ми какво да ти кажа, наблюдава се една зависимост, която ти като ваксант не можеш да забележиш. За нормалните хора, почва да става очеизвадно, че нещо с вас не е както трябва. С невиждана ярост защитавате това, което спуска телевизора, без грам да подлагате нещата на критично мислене. Каквото ви ви спуснат от горе, това е и вашето мнение едно към едно. Това за мен не е нормално....
Не, джендър-либераст си, когато сляпо подкрепяш истеричния запад.Ама явно съм "джендър либераст"
Ами така е. Такива понякога ги и самоубиват. А пък може и сами да си посегнат.Значи взимат заложници за да не ги убият, а след това по нареждане пускат заложниците за да ги убият по-лесно. Ок, Шерлок, така е. Ако толкова ги е страх от Гутиереш, по-добре изобщо да не бяха взимали заложници, кел файда от тях.
Не помниш, щото не си настъпал нищо. Аз ти сложих едно от тия наносензорчета в един от суджуците нощеска:ПП Има друг вариант да съм настъпил пирон с чип ама не помня.
Тия дето могат да си позволят война, нямат нужда от оправдания или чуждо одобрение.Що ще кажеш за мен? Аз не съм вакснат. Ама явно съм "джендър либераст" щото не ме кефи войната. Няма оправдание на войната! Имало нацисти "ще ги избием". САЩ вършаха в Косово, що па не Русия да не вършее тук. Пълни помии сипвате. М-у другото съм и против пращане на оръжия към Украйна. Ама явно тук повечето си мислят че тва е като кънтър-а 'ко ма хедшотнат ша респоунна... И още нещо преди да ми сипвате, нито САЩ, нито Русия, нито Китай харесвам. Всички те си имат техни интереси и си ги следват без каквито и да е морални задръжки.
ПП Има друг вариант да съм настъпил пирон с чип ама не помня.
Повечето хора не искат войната. Може би ти просто не си в течение на събитията.Що ще кажеш за мен? Аз не съм вакснат. Ама явно съм "джендър либераст" щото не ме кефи войната. Няма оправдание на войната! Имало нацисти "ще ги избием". САЩ вършаха в Косово, що па не Русия да не вършее тук. Пълни помии сипвате. М-у другото съм и против пращане на оръжия към Украйна. Ама явно тук повечето си мислят че тва е като кънтър-а 'ко ма хедшотнат ша респоунна... И още нещо преди да ми сипвате, нито САЩ, нито Русия, нито Китай харесвам. Всички те си имат техни интереси и си ги следват без каквито и да е морални задръжки.
ПП Има друг вариант да съм настъпил пирон с чип ама не помня.
Ти не си ли избил днес поне десетина генерала? Много постно го давашСлед 1 година ще се износят западните и ще си дойдат на тяхното: