$INeed$
Well-Known Member
Така се прави, ако случайно някой не го е шернал:
Древните са знаели какво "правят". Гледам е съобразен с природата и е проектиран на фрактален принцип - самия фалос има фалос...дано няма и той крила де, ще е кофти, ако отлети..или пък неПритежавам римска статуетка-амулет "Крилат фалос", която в момента съм изложил в Британския музей в Лондон. Но сега реших да я предложа на търг, набраните средства от който ще отидат най-вече в помощ на Уркайна, но и за борбата с климатичната промяна, с пандемията и с инфодемията. Предлагам го на вашето внимание:
Моля, наддавайте!
(Благородната си инициатива съм нарекъл "Крилат фалос за Уркайна".)
Че и аз знам руски, що го пишеш това? Да се излагаш още повече ли?Zнаенето на чужди езици и тяхната употреба не е престъпление или за подигравка. Дали е руски, монголски и дори цигански няма никакво значение това може само да обогати дадена личност. Неразбирането на този факт или подигрването показва просто ниска или никаква култура и пълната липса на елементарно умение да се разсъждава. Но за теб е непопрваимо така си се родил и няма какво да се направи.
Сакралният замисъл на неизвестния римски скулптор е забулен в дебрите на дълбоката древност. Всъщност това е римско подобие на матрьошка - малкият фалос е скрит в тайно отделение между лъвските крака на големия фалос, а тук съм го изкарал за да придам допълнителна изтънченост на музейната експозиция. Не бива да издавам, но за целите на търга ще го направя: има още по-малък фалос, скрит в отделение в малкия. И още един, и още - до 7 на брой. Така че имайте предвид когато наддавате, че ще прилапате цели 7 на цената на един. Да не забравяме и за благородния мотив, другари!Древните са знаели какво "правят". Гледам е съобразен с природата и е проектиран на фрактален принцип - самия фалос има фалос...дано няма и той крила де, ще е кофти, ако отлети..или пък не
Я, обясни, че нещо не разбрах. Тва е прословутото видео на СНН, ама с повече кадри. И?,Ето BBC една истинска медия https://vm.tiktok.com/ZMLc8HFXa/?k=1
Ти да не преживя катарзис? Иначе това видео е с още по-добро качество и още по-ясно се виждат страхливците. Само Нанди горката, пак ни видяла ни разбрала. Даже влезнали да го полеят копелетата.,Ето BBC една истинска медия https://vm.tiktok.com/ZMLc8HFXa/?k=1
Абе, ако Финландия и Швеция влязат в НАТО ще стане много яко.
Какъв катарзис на откровено фалшиви кадриТи да не преживя катарзис? Иначе това видео е с още по-добро качество и още по-ясно се виждат страхливците. Само Нанди горката, пак ни видяла ни разбрала. Даже влезнали да го полеят копелетата.
Това и аз го видях да циркулира из ФБ.Така се прави, ако случайно някой не го е шернал:
То това го има и на другото видео бе. Единия е убит другия умира по-късно в стаичката от която звъни.Уж руски войници застреляли този човек, но той тежко ранен изкуцукал и се обадил за помощ докато те поливали победата...
Я, обясни, че нещо не разбрах. Тва е прословутото видео на СНН, ама с повече кадри. И?
Цялата ти конспиративна теория е изначално сгрешена. Затова книгата ще бъде хит, с две номинации за "Хюго" и три "Небюла".Сакралният замисъл на неизвестния римски скулптор е забулен в дебрите на дълбоката древност. Всъщност това е римско подобие на матрьошка - малкият фалос е скрит в тайно отделение между лъвските крака на големия фалос, а тук съм го изкарал за да придам допълнителна изтънченост на музейната експозиция. Не бива да издавам, но за целите на търга ще го направя: има още по-малък фалос, скрит в отделение в малкия. И още един, и още - до 7 на брой. Така че имайте предвид когато наддавате, че ще прилапате цели 7 на цената на един. Да не забравяме и за благородния мотив, другари!
Всеки фалос - стрела в сърцето на путинистката пропаганда!
Както казах - на принципа на матрьошката. Нещо подобно на пандемията, в която е скрита ваксина, в която е скрит сертификат, в който е скрит единен цифров идентификатор -> във всичко което е скрито промяна на закони и международни договори за общо действие, удвояване на състоянието на милиардерите и малко така проблеми за дребния и среден бизнес, и средната класа като цяло -> в това пък е скрита инфлация -> във всичко което е скрита "война" -> която води до разрастване на инфлацията до хипер и разпалване на тлеещи и скрити до момента продоволствена, финансова и енергийни кризи...
Накрая има устойчиво гмо-развитие, в което скрита соц кредитна система, подобна на китайската, но по-усъвършенствана, и по един фалос за повечето наблюдаващи като отделни, несвързани неща цялата тая развиваща се пред очите им арт инсталация.
Не точно - все пак всяко гореспоменато крие различно нещо - и не в детайли, но нещо такова. Аз самият не го разбирам добре, а и все пак високото изкуство е трудно за разбиране дори от изтъкнати дългогодишни изкуствоведи.
--
А за тези от участниците в търга, които са любопитни какво виси на верижките в халкичките, разкривам ексклузивно!
Камбанките на фалоса, или неговите звЪнци, ако предпочитате. (Получавате ги в комплект с фалоса.)
Такаа, такааа.. сега ако кажеш и къде е грешката/са грешките, ще бъде чудно. То не, че изобщо има теория извън очевадно изясняващото се и събиращо се от само себе си в едно цяло от 1000 пъти тук изнесените ФАКТИ с линкове към най-официални и авторитетни източници. При което единствената реална конспирация е в малоумието на възприемащия информацията, третирано като бито куче в страх да гледа нещата такива, каквито са, в тяхната взаимовръзка. И затова - разделяйки ги, обмисляйки ги като отделни, несвързани едно с друго. И що? Ами щото така върви жив филм в реално време, в който нещата се случват сега, в резултат на различни фактори и ала-бала, в който филм и всеки от нас е реален участник, който има все пак някакво малко влияние, някаква малка дума. Естествено - нищо не е по план, нищо не е предрешено, щото ако е, би имало емоционален проблем за безгласния статист.Цялата ти конспиративна теория е изначално сгрешена
Намери си това и го прочети.Такаа, такааа.. сега ако кажеш и къде е грешката/са грешките, ще бъде чудно. То не, че изобщо има теория извън очевадно изясняващото се и събиращо се от само себе си в едно цяло от 1000 пъти тук изнесените ФАКТИ с линкове към най-официални и авторитетни източници. При което единствената реална конспирация е в малоумието на възприемащия информацията, третирано като бито куче в страх да гледа нещата такива, каквито са, в тяхната взаимовръзка. И затова - разделяйки ги, обмисляйки ги като отделни, несвързани едно с друго. И що? Ами щото така върви жив филм в реално време, в който нещата се случват сега, в резултат на различни фактори и ала-бала, в който филм и всеки от нас е реален участник, който има все пак някакво малко влияние, някаква малка дума. Естествено - нищо не е по план, нищо не е предрешено, щото ако е, би имало емоционален проблем за безгласния статист.
Гъз глава затрива
Та, кажи изначалната грешка.
Не, че ме интересува.
И не, че има какво да кажеш.
Освен, че не вярваш, може би? Щото е по-уютно да си в отбора, който участва в реален, а не свирен мач. В кой да е отбор властва "емоционална истина", нали знаеш. Изследвано е, че интелектуалното ниво в отбора е подобна на тая на дете. Просто в отбора става така. Дори при професори и т.н. А ти си малко плашлив и леко малоумен, така че...
Тва ли е следващото, с което си мислиш, че не съм запознат? Как ги мислиш тия работи, евалата.Намери си това и го прочети.
Такаа, такааа.. сега ако кажеш и къде е грешката/са грешките, ще бъде чудно. То не, че изобщо има теория извън очевадно изясняващото се и събиращо се от само себе си в едно цяло от 1000 пъти тук изнесените ФАКТИ с линкове към най-официални и авторитетни източници. При което единствената реална конспирация е в малоумието на възприемащия информацията, третирано като бито куче в страх да гледа нещата такива, каквито са, в тяхната взаимовръзка. И затова - разделяйки ги, обмисляйки ги като отделни, несвързани едно с друго. И що? Ами щото така върви жив филм в реално време, в който нещата се случват сега, в резултат на различни фактори и ала-бала, в който филм и всеки от нас е реален участник, който има все пак някакво малко влияние, някаква малка дума. Естествено - нищо не е по план, нищо не е предрешено, щото ако е, би имало емоционален проблем за безгласния статист.
Гъз глава затрива
Та, кажи изначалната грешка.
Не, че ме интересува.
И не, че има какво да кажеш.
Освен, че не вярваш, може би? Щото е по-уютно да си в отбора, който участва в реален, а не свирен мач. В кой да е отбор властва "емоционална истина", нали знаеш. Изследвано е, че интелектуалното ниво в отбора е подобна на тая на дете. Просто в отбора става така. Дори при професори и т.н. А ти си малко плашлив и леко малоумен, така че...
Ама който както иска - да вярва, да не вярва. Аз никой не склонявам към нищо, но просто така си говоря, както и мнозина други тук се палят в защита на техните си гл.т. Мойта е такава и така си говоря.Вярвам ти на 100%, въпреки че се вживявам в сюжета, въпреки постоянните ти спойлери.
Добре, знаем го - какво можем да направим? Ти лично за себе си какво си решил?
Абе кавал вникни малко по-надълбоко.Дефче, ти си толкова прост и страхлив, че си сведен до една малка брънка от кречеталото, мелещо опорки за чистотата на нашите лидери и че ще бият. Едно конкретно и подкрепено с факти реално нещо в тая посока не съм чул. (Което е манна за разказа, той така съществува и царува, и ако няма вяра и яко дърпане от всяка страна - ще има проблем за разказа.)
Тва ли е следващото, с което си мислиш, че не съм запознат? Как ги мислиш тия работи, евалата.
Соловьов - мда, той ще каже как са нещата. 100%. Точно той, който представлява едната страна, ще каже как са точно нещата, чрез една от милионните на брой теории за края на историята и същността на антихриста. Добре.
Кво казва: че Путин е белия рицар, който ще пребори антихриста и ще спаси света, и алабала?
Няма да чета пожелание на шибаните езици на руски, немски, или американски окупационни мишоци. Това правят мишките, които се чувстват малки частици в неизбежната голяма игра; смятат, броят, на чий ни е най-удобно да се наденем, кому да се поклоним, с кого да дружим, щото било неизбежно, нали сме малка страна. (Тва се репликира и в мисленето им, при възпиемането и обработването на инфо, което излиза като мнение след това.) Малко по-стара история, с по-стара държавност и по-стар ген имаме от тях и не могат да заслужат мозъчната ми дейност, освен да включа автоматичен превод. Коги българите сме имали държавност и език - тия са били полудиваци-олигофрени.
Но може да им позволя да ми излижат подметките и да четат и пишат на български, докато ги шибам с бамбукова пръчка, тези малки роби, например?