Не знам дали се усещате, че по пет пъти пускате едно и също.
Не знам какво точно очаква от Мъск, но гледам коментарите. За хора които са убивани от Азов много се молят за тях...
Викаш: щом CNN са го направили с ''дъщерята'' на един от убитите ''цивилни'', значи и руснаците така правят.Намерили бабичка, обяснили и какво да говори и "интервюто" е готово.
Викаш: щом CNN са го направили с ''дъщерята'' на един от убитите ''цивилни'', значи и руснаците така правят.
Къде са доказателствата на франсето
Естествено, че ги трепат. Не се прави на ударена, а признай фактите. Да не би вече да взимаш рубли?Ето една част от тях, де. Що се правиш на кьорав и не коментираш???
Десетки убити и над 100 ранени при ракетна атака по гарата на Краматорск
Десетки са загиналите след ракетен удар срещу гара в украинския град Краматорск, от която стотици цивилни са се опитвали да се ...bnr.bg
А от видеото на СНН видяхме трънки. Точно нищо не доказва това видео - най-малко, че рашките масово трепат цивилни за кеф. Пробвай пак.
Просто съжалявам, но ако автентичността на видеото не е удостоверена от професионалния журналист, следващ най-високи журналистически стандарти, и военен специалист - ученикът Кристиян Юлзари - не вярвам.
Той е "работил е в разнообразни формати – текст, видео и подкаст" и най-добре може да потвърди или отхвърли автентичността!!!
Аз лично му нямам доверие, прилича на малко, сладко, лъжливо русначе.
Ма, и аз тва казвам, де - трепат ги.Естествено, че ги трепат.
Ето една част от тях, де. Що се правиш на кьорав и не коментираш???
Десетки убити и над 100 ранени при ракетна атака по гарата на Краматорск
Десетки са загиналите след ракетен удар срещу гара в украинския град Краматорск, от която стотици цивилни са се опитвали да се ...bnr.bg
А от видеото на СНН видяхме трънки. Точно нищо не доказва това видео - най-малко, че рашките масово трепат цивилни за кеф. Пробвай пак.