Нямам такива намерения. Даже продължавам да не разбирам какво точно е "тролене". Нали ти казах, че допреди около 2г. бях прекъснал взаимоотношенията си с интерньето за около 12-13г. (не помня вече колко точно), ползвах го по около 5 пъти в годината. Така че не съм много наясно с термините и тенденциите.
Тва което смятам е да направя 2 доста дълги серии от постове тая нощ - една за Уркайна, и една за Русия/Путин (разбира се: пълни конспирации и детинщини), след което да прекратя участието си във форума. Много се раздадох, казах квото имам, драми, спамове и т.н - предостатъчно дойде. Всичко което съм напрайл само с една идея: да добавя квото не е казано (според мен), та да има повече информираност по съответните въпроси за да има възможност за по-ясна преценка. С най-добросъвестни намерения (пък квото е излязло - такова).
Колко пъти да ти казвам, че тези конспирации съм ги минал преди теб. Преди твоето Интернет канселиране. За толкова години са се променили само нюанси. И отгоре на всичкото истинските истории са забравени и баннати. От ъндърграунд през ъндърграунд мейнстрийм до мейнстрийм. В това се превърнаха конспирациите.
И в тях има много истина. И много шанаджии, които направиха много пари.
Пълно е с лъжи. Които да компрометират истината. Така добре да се омесят истини, лъжи и полуистини, че да се получи едно вкиснато кьопоолу.
Допълнително ти казах, че в този план не те троля. Троля те като закачка. Но не да те осмивам.
Някой ти бил писал, че станало индийски сериал и яде пуканки
Ами да яде. Защо това трябва да те интересува толкова.
Приемаш несериозно Соловьов, слънчевата радиация, смяната на магнитните полюси.
Предполагам, че поне си потърсил нещо за Соловьов.
На нас ни се струва, че преди век и нещо е било много по-различно. Явно не е било толкова различно.
Това е битка на две цивилизационни гледни точки. И това го приемаш несериозно. Има и трета и четвърта, но основните са две. Англо-саксонската, която е пуснала дълбоки корени в по-голямата част от Света.
И славянската, което е изкривен термин, но все тая. Нека я наричаме така.
Харесва или не на някой, днес Русия е флагмана на славянската и християнската гледна точка.