Украйна - Русия какво ви е мнението

Дотук добре. :)

Относно:

Реално става дума за сливане, защото украинските бежанци в Полша получават същите права, каквито имат у нас, но полските граждани в Украйна (не говорим за етнически полски украинци, а за поляци) вече получават доста интересен набор от права.

Не мога да намеря точния текст на проектозакона (да, ще се гласува в Рада-та), но имаше текстове като:

Поляци ще могат да се кандидатират за избираеми длъжности, да бъдат съдии, ще имат достъп до класифицирана информация. Полската полиция ще има право да следи за реда в страната. Като цяло, интересно ще бъде това сливане...

Намери истинския текст и го пусни тука, че така са празни приказки, не ми се вижда реално това, което казваш накрая за проектозакона, ама и бачкам и не ми се търси инфо, спомени ме ако намериш нещо да видим тоя проектозакон.

Намери истинския текст и го пусни тука, че така са празни приказки, не ми се вижда реално това, което казваш накрая за проектозакона, ама и бачкам и не ми се търси инфо, спомени ме ако намериш нещо да видим тоя проектозакон.
И аз бачкам, но при бърз сърч въпросният проектозакон го няма.

Изброените неща ги чух във вчерашния ъпдейт на Сашето от Кипър - Алекс Кристофору. Ся той откъде ги е взел, нямам идея.

p.s. вчерашния му клип го няма. Ок, може да е фейк, а може и да не е. Ще видим какво ще предложи зелето на радата.

Едит: Ето и тук изброени въпросните текстове, но без да претендирам за достоверност. Това циркулира в пространството, но откъде идва, никой не казва. Може да е било в речта на Зеленски в парламента при посещението на Дуда.

Последно редактирано:
Статус: събнах към тоя канал в тубата и сега черпя вдъхновение..

@етерИум, днеска ти пускам ей тоя експерт да те подразни за ролята на мадър Раша в НСР. ;)

Ей, продажно племе българско.... на 24 май в Стара загора на шествието облекли децата в сини и жълти тениски със сини и жълти балони...

Ей, продажно племе българско.... на 24 май в Стара загора на шествието облекли децата в сини и жълти тениски със сини и жълти балони...

Ти не получи ли оргазъм на 9-ти Май, като мислеше, че педеруZите са ти сложили БГ знамето?

Ти не получи ли оргазъм на 9-ти Май, като мислеше, че педеруZите са ти сложили БГ знамето?
Доста различни са нещата. С украйна нямаме обща писменост и нищо общо като цяло. Тия не са крали букви само от санскрит.

Аз лично чакам Полша да си земе украйна, та да виждаме навсякъде цесекарското знаме. :)

Нищо общо нямаш с Украйна, бесарабски българи за теб не съществуват. И дори и да нямахме нищо общо, няма лошо да се покаже позиция, против войната и да се подкрепи нападнат народ на 400км от нас. Знам, че педеруZите не го разбирате това, как може някой да подкрепя нападнатата страна, но това е положението, свиквайте.

Ако не ви кефи - може като комплексарите да почнете да чупите коли и да забивате кирки в колите, щото "имали пари, кво търсят тука, как може такава кола да карат, тея са измамници" - някакви такива аргументи бяха на двама тук, защитавайки забиването на кирки в коли.

Имаме много повече общо с Украйна, отколкото със северно монголците, дето ги тачиш.

Впрочем излязоха най-после кадри и от дроновете камикадзета.

Иначе по темата - според ЦРУ, конфликта ще се разгърне чак началото на есента. Ленд Лийза със самолети трудно, като трябва да се докарва с кораби - дотогава ще гледаме отделни малки конфликти и локални битки, докато има сериозно количество техника и боеспособност да започне контраофанзива. Явно ЦРУ правилно предвидиха, че тези 40 милиарда ще стигнат за следващите 6 месеца ( преди 2 ).

Поне си признавам когато съм сгрешил. Макар, че още не е ясно. Фона на ордена е зелен със една до 3 златни ленти. В случая бяха поставени ордени с лентите им на фона бяло, зелено, червено единя и бяло, синьо, червено на другия. Меко казано странен избор :) Символиката се ползва с пропагандни цели толкова колкото и медиите.

Последно редактирано:
Имаме много повече общо с Украйна, отколкото със северно монголците, дето ги тачиш.
Май изобщо си нямаш понятие кои какви са. Нашите корени са по-монголски от техните или и ти кълвеш за тракииския ни произход?

как може някой да подкрепя нападнатата страна,
Да, прав си. Не разбирам как може да я подкрепяш, след като е заслужено нападната.

Провокации, геноцид над отделни етноси, омраза, фашизъм - боят е оправията за такова поведение. Тъпото е, че рашките ги пазят. Тва ако беха ''миротворците'' досега украйна да е при Атлантида.

Добре де, как на никой не му стана чудно как по-голямата част от укренската армия се оказа в Донбас - 100к и кусур народ, точно когато Z влязоха?

Подготвяли са нападение над Донбас; Путин ги е изпреварил.

Не че доказателствата имат значение, ама айде..

Ти верно ни вземаш за идиоти? Украинците целили ядрена война пък сега - ново 20... Не разбирате ли, че ви се подиграват - утре ще ви кажат, че извънземните са в Украйна, и затова са ги нападнали.
И такава партенка срещу Украйна, дето толкова са патили от Чернобил - бива ли такава тъпотия и безобразие... Верно ви се подиграват.

Последно редактирано:
Добре де, как на никой не му стана чудно как по-голямата част от укренската армия се оказа в Донбас - 100к и кусур народ, точно когато Z влязоха?

Подготвяли са нападение над Донбас; Путин ги е изпреварил.

100к и кусур народ - доказателство: trust me bro. ПедеруZите ги гледахме от сателит 2 месеца преди това, като спяха по дупките до границата да правят учения. Дай да видим таз 100 000 армия. Имаше една партенка, че 160 000 армия на Украйна се придвижва да напада Русия, и те превантивно взели, че ги нападнали - това даже и в Русия не издържа като партенка, смятай колко е смехотворно.

И Донбас е Украйна, ехо...

И забравяш, че ЦРУ есента имаше плановете военните за нападение на Украйна, никакво изпреварващо нападение, и принуда няма, точно обратното.

Другата пък опорка смехотворна, че Путин бил предизвикан, и той щото е много добър стратег - реши да нападне превантивно, та да направи услуга на САЩ, те само това чакали... Тея неща дори в Русия не се връзват, да ви кажа.

100к и кусур народ - доказателство: trust me bro. ПедеруZите ги гледахме от сателит 2 месеца преди това, като спяха по дупките до границата да правят учения. Дай да видим таз 100 000 армия. Имаше една партенка, че 160 000 армия на Украйна се придвижва да напада Русия, и те превантивно взели, че ги нападнали - това даже и в Русия не издържа като партенка, смятай колко е смехотворно.
Е те още са си там - колкото са останали от тях де. Що мислиш основно там се води боя?
И Донбас е Украйна, ехо...
Вече не беше украйна, кога влязоха Z.

Да, прав си. Не разбирам как може да я подкрепяш, след като е заслужено нападната.

Провокации, геноцид над отделни етноси, омраза, фашизъм - боят е оправията за такова поведение. Тъпото е, че рашките ги пазят. Тва ако беха ''миротворците'' досега украйна да е при Атлантида.
Форумното аутистче :D

Горе