Украйна - Русия какво ви е мнението

Няма информация така ли да разбирам, за тази армия, дето туку така да нападне Русия, ама Путин ги преварил. Интересно защо Путлер нищо не казваше за това, а плямпаха пропагандата, че правят учения, и само луди хора могат да мислят, че ще нападнат.

Нацизъм или Фашизъм последно? Едното е било в Германия, другото в Италия. И тая опорка и партенка никой не я взе насериозно, даже предизвиква смях, дотолкова, колкото и че Путлер бил спрял НАТО експанзия и затова почнал войната, за да няма НАТО до границата му - та да питам - кога педеруZите ще нахлуят във Финландия и Швеция - или за тях може, не е проблем.

То май никой не разбра къде е нацизма и фашизма де - Путлер спря и той да говори за това, както и Русия. Голям резил, по-малоумни опити за оправдаване на война не съм чувал наистина. Да си бяха казали, че искат природните ресурси на Донбас, и да не се мъчат дипломати като Лавров, да обясняват на Израел, че са наци съпортъри........

Вече не беше украйна, кога влязоха Z.
Ще си тръгнат така, както са и дошли, в това може да си сигурен. Като да кажеш, че Германия като стига до Масква почти, е немска... Има време, тоя път няма да и се размине като с Крим 2014 и като почна да дава танкове и тежко въоръжение на терористи от Донбас/ЛНР.

Освен ако не смяташ, че Русия може да си позволи многогодишен конфликт срещу ЕС+ САЩ - това граничи вече с фантазии :) .

Последно редактирано:
Какви мръсници! Как не ги е срам така да лъжат, докато руснаците освобождават в Украйна. Ах тези негодници.

Просто приемаш инфото със зрънце сол на база на какво се случва

Няма информация така ли да разбирам, за тази армия, дето туку така да нападне Русия, ама Путин ги преварил. Интересно защо Путлер нищо не казваше за това, а плямпаха пропагандата, че правят учения, и само луди хора могат да мислят, че ще нападнат.
Не съм забелязал на Путин да му дреме особено как ще изглежда в очите на широката аудитория.

Нацизъм или Фашизъм последно? Едното е било в Германия, другото в Италия. И тая опорка и партенка никой не я взе насериозно, даже предизвиква смях, дотолкова, колкото и че Путлер бил спрял НАТО експанзия и затова почнал войната, за да няма НАТО до границата му - та да питам - кога педеруZите ще нахлуят във Финландия и Швеция - или за тях може, не е проблем.
Фашизъм : нацизъм - едното е малко по-конкретно от другото.

На Путин опорки не му трябват - трябваше да е станало ясно досега.
Човекът може и прави квото си реши и каквото му позволят кръговете около него.
Опорките са за семкаджиите като нас.

И във Финландия ще влезе когато реши :)
И не виждам кой ше го спре - отсега виждам как САЩ се оправдават че им е много далече и не могат да водят сухопътна война там, пък самолетите скъпи и т.н.

Малиии, обърнали знамето - какви нещастници, какви злодеи! Как не ги е срам - това е скрито послание и символика, че тайно се надяват Украйна да не съществува.
40 милиарда+ не са нищо за Лошият явно.

Малиии, обърнали знамето - какви нещастници, какви злодеи! Как не ги е срам - това е скрито послание и символика, че тайно се надяват Украйна да не съществува.
40 милиарда+ не са нищо за Лошият явно.

От тях само 6 милярда за оръжие и training за украйна и то по американските цени. :)

Останалото за попълване на запасите от вече раздаденото и за други каузи

@contra Това му е грешката на Путя - диктаторите от неговия ранк имат същия проблем - вземат се прекалено насериозно и живеят в измислен свят. Русия не разбира, че тя има нужда от запада, а не обратното. Обрече руснаците да плащат репарации поне 50 години нали знаеш.

За мен единственото решение е - Русия да осъзнае вината си, точно както Германия направи ВСВ и стана икономика номер 1 в Европа. Няма ли това разбира не за вина - дали Путин, дали Ленин, дали Сталин, преди - царете - след Путин ще дойде Мутин - и ще прави същите неща, които Путин прави. Та единственото решение на рашистанците да поемат към нормалния път е този и само този, всеки друг, ще води до същите изцепки след време.

Все ми е тая - на такива като теб ти е ясно, че САЩ няма да оставят Украйна. Ако не си разбрал досега, хубаво е да започнеш да го разбираш. И за Ленд Лийза - той си е един вид подарък - употребеното оръжие няма да се връща, плаща.

Пък за тези 6 милиарда - в поглед.инфо ли го прочете?

Оле - край - запасите на САЩ свършиха, а? Сега е момента Канада или Мексико да ги нападнат с танковете, и да ги затрият, а? Недей мисли САЩ за запаси и боеприпаси - имат парите да си произведът, имат и да купят ако се налага.

Зачезвам, щото 500 страници, още се въртят опорки дето сме ги дебънквали поне 10 пъти и пак се повтарят не знам защо.

@contra
За мен единственото решение е - Русия да осъзнае вината си, точно както Германия направи ВСВ и стана икономика номер 1 в Европа. Няма ли това разбира не за вина - дали Путин, дали Ленин, дали Сталин, преди - царете - след Путин ще дойде Мутин - и ще прави същите неща, които Путин прави. Та единственото решение на рашистанците да поемат към нормалния път е този и само този, всеки друг, ще води до същите изцепки след време.

Ама нали знаеш че "виновен" е този, който изгуби войната.
В Путиновия свят той определя правилата, щото никой не може да го закара на съд.

Даже Навални бутна у затвора, без много-много да се обяснява :D

Тоя факт ясно че наранява чувството за справедливост на много хора, ама светът е такъв.

Я дай пример, за нещо качествено, което произвеждат и успешно изнасят руснаците зад граница.
Я дай пример, за нещо руско, което да произвеждат и продават на вътрешният си пазар.
Да ти го кажа направо, за 105 години СССР/РоZия не са произвели нито една качествена детска количка! Детска количка Карл!
Ако не си забелязал, шашнати са от нивото на живот по украинските села, асфалтираните улици и забележи какво крадат.
Ако на мен не ми вярваш, ще ти го кажа от името на Путин:"На РуZия са нужни 20 милиона население и по възможност да не са руснаци."(С)Путин

@contra - Те такива диктатори свършват хубаво нали знаеш :) , лошото е, че обричат народа си на глад и мизерия, щото са идиоти.

Тоя факт ясно че наранява чувството за справедливост на много хора, ама светът е такъв.
Чувството за справедливост на САЩ, Англия, Фрация и Германия е различно от това на останалите.

Да ти го кажа направо, за 105 години СССР/РоZия не са произвели нито една качествена детска количка! Детска количка Карл!
И защо са им детски колички? България колко детски колички произведе в светлия и перспективен ЕС?

Все ми е тая - на такива като теб ти е ясно, че САЩ няма да оставят Украйна.
Запомни тази си велика мисъл. #RemindPearls for future use

Ремайна избухна. Даже няма реална информация за нещата, които говори. Никаква представа за Русия и нейните ресурси. Имала била нужда от западналия запад - за кво точно? Тя храни и дава енергия на бесните псета, които я лаят в момента.

И такава партенка срещу Украйна, дето толкова са патили от Чернобил -
Ама ти верно бързо забравяш. Помниш ли как в началото на операцията коментирахме ядрената централа, която укрите искаха да запалят, а руснаците охраняваха?

Излязоха твърди доказателства, че централата е под контрола на руските сили, а западните медии твърдяха, че военните държат работниците като заложници.
Форумното аутистче :D
Прави ли ти впечатление, че от доста време в темата не е имало лични обиди? Даже с Ремайнда спорим културно. Опитай да покажеш интелект. Разбирам, стресираща е цялата световна ситуация, ама като се нападаме не я променяме.

fa5f4078a812ac9389426f9157957ebb.png

Педерузите наемат вече армия от сайтовете за обяви. Образование - основно - командир. Само в Калуга (на 300 km от границата с Украйна) търсят над 1600 заместника, с месечни заплати от 200 000 рубли нагоре - някой може да изкара пари, ако има желание.

Дебънк. Според мен са добри :)

Дебънк. Според мен са добри :)

c1560507a27801cba8a62e1bb3cfcf25.jpg

294121109d3116919fa6559a675dcbd0.jpg

@nandibandi това са китайски дето даваш.

Горе