Тука си бях копнал малко по тоя въпрос:
"Повече от дузина други щати имат законови защити за аборт и е малко вероятно да ги обърнат: Калифорния, Колорадо, Кънектикът, Делауеър, Хавай, Илинойс, Мейн, Мериленд, Масачузетс, Минесота, Невада, Ню Джърси, Ню Йорк, Орегон, Роуд Айлънд, Върмонт и Вашингтон, както и Вашингтон, Окръг Колумбия.
Нито един от тези щати не забранява абортите преди 24 седмици, а много от тях вече обявиха крайни мерки за разширяване на достъпа до аборти, включително за жени извън държавата. Аляска, Колорадо, Ню Джърси, Ню Мексико, Орегон, Върмонт и Окръг Колумбия нямат гестационни ограничения за абортите.
Три щата – Пенсилвания, Ню Хемпшир и Ню Мексико – не защитават изрично абортите, но се смята, че е малко вероятно да наложат ограничения засега заради про-абортните си щатски лидери."
И т.н., но то сега течало явно и сигурно се променя постоянно - тук приемат, там забраняват.
А иначе, то е ясно и сама виждаш: никой, или почти никой, освен мен, не го вълнуват тия работи (и другите които пиша) и не им дава грам вяра. Така че е очевидно: заблудил съм се и нищо от писаниците ми не е така, явно съм си надценил умствените способности, падайки жертва на надутото си самомнението и лъжци от сайтчета за кликбейт. (И ето, че това за аборта е поредното, което доказва погрешките ми.)
Няма депопулация, няма генна модификация, няма зелена измама и дигитална клопка преход към дистопия с IoE и соц кредитна система. Има едни умни и способни хора с власт, които ще подобрят цялото общество и ще стане рай.
Най-добре така да приемеш.
(Освен туй ти покриваш доста критерии за вярвания на жител на новия свят, като толерантност към джендъризма, малцинствата, наднационално и надрелигиозно мислене, и други.)