етерИум
Well-Known Member
Според мен е сериен убиец.Той е седмият богат руски бизнесмен, починал при мистериозни обстоятелства от началото на годината
Или дълъг ковид.
Според мен е сериен убиец.Той е седмият богат руски бизнесмен, починал при мистериозни обстоятелства от началото на годината
И тука са аматьори ватенките. Уж пращат професионалисти, а те трепат само по един.Един по един ги застига либертарианството и свободния пазар...
Пореден случай на убит бизнесмен разследват в Русия.
Тялото на 61-годишният мултимилионер Юрий Воронов е било открито да се носи в басейна му с огнестрелна рана в главата, съобщава Daily Mail.
Той е открит в дома си в предградие на Санкт Петербург, като около басейна са намерени пистолет Grand Power, както няколко гилзи.
Той е седмият богат руски бизнесмен, починал при мистериозни обстоятелства от началото на годината, много от тях с връзки с “Газпром”. Двама от тях са открити в същото предградие на Санкт Петербург.
Дългият ковид стреля много по-точно от късия.Според мен е сериен убиец.
Или дълъг ковид.
Костов е виновенИ тука са аматьори ватенките. Уж пращат професионалисти, а те трепат само по един.
Виж в САЩ аматьорите какво правят - ще ми се тунквате тука, паради ще ми правите. Я да ви запуцам с картечницата... Абе, друго си е демокрацията.
Не, бе, невинен е затова, че разруши със замах цялата индустрия на страната ни и разпродаде на безценица всички предприятия.Костов е виновен
Щом в телеграма го пише, вярно е.понеже с теб спорехме какви са хората там
Ето ти го отговора. В България също има 30% малоумници, които искат русия да ни освободи и й се кланят като на втора родина. Това не значи, че трябва да ги изселим или да им направим автономна република по черноморието например. Ако всеки регион започне да си прави отделна държава, до къде ще я докараме?всеки който е бил за Украйна по тези места отдавна се е махнал.
Вчера ЕП утвърди природния газ и атомната енергия в пакета с "чисти източници на енергия". Това стана именно заради войната в Украйна, вече има обрат и тоя "план" май няма да се състои.Както вече все повече хора разбират, войната за Украйна е претекст за планираната преди години криза с изкопаеми енергийни източници, която има за цел да принуди Запада да премине към много по-скъпа „зелена“ енергия, което ще позволи на населението да е още по-зависимо и следователно под пълен контрол.
Еми значи отпада и идните месеци и после години трябва да очакваме само подобрение, никви кризи. (На германските власти също трябва да им кажем да сменят реториката да не стряскат ората. Те сигурно след вчерашното утвърждаване на газа и атома, сами ще сменят наратива де. Сега ще видим.)Вчера ЕП утвърди природния газ и атомната енергия в пакета с "чисти източници на енергия". Това стана именно заради войната в Украйна, вече има обрат и тоя "план" май няма да се състои.
Кризи ще има както е имало винаги. Сега ще са от части заради войната и от части заради малоумната зелена политика. Германците за мое съжаление се самоубиват от доста време и не само икономически. Там зелените и либерастите са завзели почти цялата власт и една хубава криза може да ги изчисти. Все пак има "учени", които говорят че трябва да спрем отглеждането на крави, защото като пръднели отделяли метан и замърсявали планетата. Там такива виреят заради презадоволяването, което има обществото. От немай на къде започват да приемат подобни глупости за "проблеми" и да се борят с тях. Така че, една криза само ще помогне да се изчистим от тая паплач.Еми значи отпада и идните месеци и после години трябва да очакваме само подобрение, никви кризи. (На германските власти също трябва да им кажем да сменят реториката да не стряскат ората. Те сигурно след вчерашното утвърждаване на газа и атома, сами ще сменят наратива де. Сега ще видим.)
Аз съм по-притеснен за новия - Бабакар ДионАз за Дайо Джайеобата ми е мъчно ако му забранят да увеличава парното как ще изкара зимата, от Африка момчето, не носи на студ. Инак аз съм куче и няма проблеми..
И Бабакарката Дион ли дойде. Мулат ли е, на Селин Дион незаконният син от Абубакар "Тити" Камара да не е?Аз съм по-притеснен за новия - Бабакар Дион
Смях в залата. Всъщност има 70% русофили и около 20% истерични джендър-либерасти, които изобщо не знаят на коя планета са. Това, че са по-вресливи и се дава поле за изява само на тях има ясна цел - да се създаде илюзията, че са мнозинство. Е, не сте!В България също има 30% малоумници, които искат русия да ни освободи
Ми що не го каза това, когато късаха територии от Югославия, бе пич? Когато албанските косовари се цепеха, американците бяха За. И не само - те нападнаха суверенна държава и бомбандираха болници и жилищни сгради. Удряха с обеднен уран - нещо, което е против всички военни конвенции.Ако всеки регион започне да си прави отделна държава, до къде ще я докараме?
Точно обратното. Масовата част от хората, които не харесват соца не са либерасти, либерасти са основно около 18-25 годишните, точно защото не знаят къде се намират. Всеки млад човек в един момент е социалист, защото носи розовите очила. Лошото е когато вече си дърт и продължаваш да си социалист.Смях в залата. Всъщност има 70% русофили и около 20% истерични джендър-либерасти, които изобщо не знаят на коя планета са.
Къде да го кажа, във форума ли? Смисъла на живота ми не се върти около този форум, както е при теб. Не един път съм казвал, че не одобрявам и мизериите на САЩ, едни и същи са нещата, просто две различни големи сили.Ми що не го каза това, когато късаха територии от Югославия, бе пич?
Тъпота е на дърти години да вярваш, че може да има нещо безплатно.Значи, прощавам ви тъпотата,
Щом в телеграма го пише, вярно е.
Ето ти го отговора. В България също има 30% малоумници, които искат русия да ни освободи и й се кланят като на втора родина. Това не значи, че трябва да ги изселим или да им направим автономна република по черноморието например. Ако всеки регион започне да си прави отделна държава, до къде ще я докараме?
При това плоско мислене, не знам с какво основание вириш нос. Какъв ''социализъм, бре пиле шарено??? Какви 5 лева? Да си на страната на Русия в конретния конфликт няма нищо общо с носталгия по соца.социалист,