Украйна - Русия какво ви е мнението

@nandibandi Изсмяхме се на мнението за крокодила дето му споделяш анализите ( лъжите ) - не ги обори. За осъдения няма ли да кажеш нещо, бях останал с впечатление, че мразите цензурата, да ви цензурират и да не пускат 'другата' гледна точка.

Не знам каква лексика имам, но какъв е смисъла изобщо да се води дискусия, ако нищо няма да си промените в нещата, утре ще постнете същия анализ, със същите лъжи и глупости :)

И не видях пример за 'соросова' медия или както я нарече, които да се излагат по този начин, като безименните русофилски спамилки с гръмките заглавия - ШОК, БОМБА, ЧУК, ВНИМАНИЕ,' и т.н..

Тези подобия на медии, не знам медия дали може да се наричат, това е срам за журналистиката най-малкото, което е. Същите анализи пък колко пъти сме ги пускали какви глупости пишат за войната, за колко време ще свърши, Киев пада на 4тия ден , на третия Украйна остава без ток, ядрени оръжия в украйна, и т.н.. - това е подигравка. Тези хора не могат да анализират нищо - явно вписват тея 'анализи', щото са от списъка с хранилка, дано скоро да се разбере кои са тея хубавци.

278857460_10158562457976723_2556922281178958480_n.jpg
278866073_10158562458626723_3418546751251420887_n.jpg
278771100_10158562458476723_439751496110754065_n.jpg
278857460_10158562457976723_2556922281178958480_n.jpg
278749379_10158562458266723_3393044292612609737_n.jpg

@nandibandi Това не ти ли говори например за компетенцията на въпросните писачи и колко разбират от геополитика.

Тоз аз как да го тълкувам като неща, които анализира? Или е тъп, или се прави, или рубли - щото не може да си анализиратор уж, и да обясняваш, 4 дни преди това, че война няма да има

- единствените неща, които казва са опорните точки на Кремъл, следователно прави анализ на позициите на Кремъл ли? Обяснете ми моля, какъв е този титан на мисълта.

Последно редактирано:
@nandibandi , обаче си толкова тъпа, че изобщо не можеш да осмислиш какво пиша. Ако не сме единни като гърците - демокрация през крив макарон. НО с путинофили като теб няма как да се случи нещо позитивно в нашата държава, а либералите ще си стоят на върха и ще се смеят. Пускай сега усмихнатия емотикон и възхвалявай Путин. Лека вечер! :)

@nandibandi Изсмяхме се на мнението за крокодила дето му споделяш анализите ( лъжите ) - не ги обори. За осъдения няма ли да кажеш нещо, бях останал с впечатление, че мразите цензурата, да ви цензурират и да не пускат 'другата' гледна точка.

Не знам каква лексика имам, но какъв е смисъла изобщо да се води дискусия, ако нищо няма да си промените в нещата, утре ще постнете същия анализ, със същите лъжи и глупости :)

И не видях пример за 'соросова' медия или както я нарече, които да се излагат по този начин, като безименните русофилски спамилки с гръмките заглавия - ШОК, БОМБА, ЧУК, ВНИМАНИЕ,' и т.н..
Ма, не виждам смисъл да оборвам всяко твое мнение - за статията на Дърева става въпрос, която беше брилянтна. Както всички нейни статии. Не е от значение как изглежда един кадърен журналист, а какво и как го казва. Добра е. За доста голям процент от българите това е истината, колкото и да ви е мъчно.

Относно осъденият човек - ми естествено, че не го приемам. Естествено, че не е демокртично. Но същото започваме да виждаме и в ''демократичния'' свят. Имай предвид, че в Русия и бившите републики е от жизненоважно значение да се управлява със силна ръка.

@nandibandi , обаче си толкова тъпа, че изобщо не можеш да осмислиш какво пиша. Ако не сме единни като гърците - демокрация през крив макарон. НО с путинофили като теб няма как да се случи нещо позитивно в нашата държава, а либералите ще си стоят на върха и ще се смеят. Пускай сега усмихнатия емотикон и възхвалявай Путин. Лека вечер! :)
Абе, жульо! Що не ходиш да го духаш!

Можеш да продължаваш да пишеш с гъза си. Кой те взема насериозно?

@Leverage Нанди може и да не ми отговори, ама обясни ми ти - тоя Боян Чуков - анализ ли пише, или предава на Масква опорните точки, или просто е глуповат и него бива?

Относно осъденият човек - ми естествено, че не го приемам. Естествено, че не е демокртично. Но същото започваме да виждаме и в ''демократичния'' свят. Имай предвид, че в Русия и бившите републики е от жизненоважно значение да се управлява със силна ръка.

да управляваш строго, ама справедливо, тоест да имаш силна ръка, не означава да лъжеш цялото си население, че няма война, вече 6 месеца, и да вкарваш в затвора всеки един, дето говори нещо за властта. Или ще ги вкарват в панделите, или ще ги карат да пият чай - баси силната ръка - да си трепеш журналистите и опозицията откакто си на власт от 2000-та.

Пък и акцента беше, не само, че е осъден, а за какво е осъден, много е тъп Капутин, явно до края ще обяснява, че това не е война, а операция.

Питай го тоз Чуков , какво стана с тридневната операция, що така се бавят вече ПЕТ месеца? Защо карат с оръжия от времето на революцията в Горна Волта? Да не би още да пазят тайните оръжия? Питам за един прЕател.

Аз знам как може да свърши бързо войната. пРоссяците нападат Аляска и след седмица от пРоссия няма да има и помен. Така, че ще чакаме да ги изгонят от Украйна есента би трябвало да започнат с контраатаката, ако това се случи, русляците може и до другата година, да са се измели от чуждата земя.

Това, което ме притеснява, е че Русия са дебилници, и то невиждани - само те плашат от 20 години като диктаторчето на С.Корея с ядрени оръжия почти всеки ден. Оправдаха войната, че "превантивно са атакували" - какво пречи на Капутин да пусне ядрено оръжие над Украйна ако стане напечено, и да излъже, че превантивно пуснал, щото НАТО са слагали там ядрено оръжие...

пс: Сега се сетих, че САЩ и Англия му казаха, в прав текст, че само да използва тактическо дори ядрено оръжие ( което не изисква бутони и разрешения и куфарчета ) - ще отговорят със стратегическо мигновенно.

Последно редактирано:
Питай го тоз Чуков , какво стана с тридневната операция, що така се бавят вече ПЕТ месеца? Защо карат с оръжия от времето на революцията в Горна Волта? Да не би още да пазят тайните оръжия? Питам за един прЕател.

Аз знам как може да свърши бързо войната. пРоссяците нападат Аляска и след седмица от пРоссия няма да има и помен. Така, че ще чакаме да ги изгонят от Украйна есента би трябвало да започнат с контраатаката, ако това се случи, русляците може и до другата година, да са се измели от чуждата земя.
Първо, бъркаш Чуков с Вацев. :)
Второ, операцията върви по план, нямай грижа. А, планът е много тегав за всички нас. И не визирам посоки (леви, десни). Целокупно ще го закъсаме.

Айде, лека..

п.с. като се върне ''пацифистът-анонимник'', ако е възможно да не ме занимава с глупостите си. Не искам да избухвам, ама такива лицемерчета ме изкарват от обувките.

Е ти се подиграваш със себе си, ако наистина мислиш, че плана вървял по план. Твоите цели и те ли се смениха, относно защо са там? Не виждам какво върви по план - би ли пояснила, щото тва че Капутин го приказва това от ден 1, не значи че е така, или пак си чела някой анализ като горните.

По план всичко върви, като се сетя най-големия смях, първите войници в танковете и беше пълно с парадни униформи, че и заедно с войниците, мъкнеха бая ПОЛИЦАИ - от ОМОН , с палки и щикове, та онез не знаеха какво се случва като разбраха, че нещата са други.

О, най-комичното го забравих, Конвоя от 60км към Киев, дето пътува 3 седмици, и 20-30% от него се изпочупи по пътя докато пътуваше 1 месец.

Е, вярно - откраднаха си жито, крадът каквото и дойде , че даже и атомна централа - може и това да и е плана, тогава съм съгласен.

Капутин пак е изпляскал - добре, че поне никоя нормална страна не му обръща внимание, и е тея заплахи за Русия са като добър ден.

Е ти се подиграваш със себе си, ако наистина мислиш, че плана вървял по план. Твоите цели и те ли се смениха, относно защо са там? Не виждам какво върви по план - би ли пояснила, щото тва че Капутин го приказва това от ден 1, не значи че е така, или пак си чела някой анализ като горните.

По план всичко върви, като се сетя най-големия смях, първите войници в танковете и беше пълно с парадни униформи, че и заедно с войниците, мъкнеха бая ПОЛИЦАИ - от ОМОН , с палки и щикове, та онез не знаеха какво се случва като разбраха, че нещата са други.

О, най-комичното го забравих, Конвоя от 60км към Киев, дето пътува 3 седмици, и 20-30% от него се изпочупи по пътя докато пътуваше 1 месец.

Е, вярно - откраднаха си жито, крадът каквото и дойде , че даже и атомна централа - може и това да и е плана, тогава съм съгласен.

Не изпадай в излишни подробности. Операцията си върви по план. А планът е сащ и Русия да воюват на чужда територия. До какво ще доведе това? До това, за което говорим от доста време. :)

Тоя план е куц - те това в Сирия си го правеха като решат. И ако беше така - САЩ да са почнали с оръжията много по-рано, а не 15 дни след началото на войната, да се събират да обсъждат как така са преценили, че Украйна ще падне бързо и си казаха, че са подценили украинската армия, и надценили Русия откъм военен капацитет.
пс: Пък да не говорим, че именно САЩ разбраха началото на ЕСЕНТА, че Капутин ще напада - и поне 100 пъти му обясняваха да не го прави.

То пък тогава представяш ли си, таквиз като теб - ако бяха почнали с тежка техника и доставки преди нахлуването в Украйна - Путин щеше да ореве света, да обяснява: "виждате ли, никой не нападаме- ей ги САЩ местят техника и военни" - кофти ситуация.

А и тоя план няма никакъв смисъл откъм военен такъв - руснаците нямат нищо, което САЩ да се чудят как да работят срещу него и да тестват оръжия.

По-скоро тая война ще се запомни с почти никакво въздушно присъствие, освен на бомбандировачи високо, рядко. - такава некадърност не сме виждали преди в друга война, като се знае, че война се печели с пълна въздушна доминация.

Това, което ме притеснява, е че Русия са дебилници, и то невиждани - само те плашат от 20 години като диктаторчето на С.Корея с ядрени оръжия почти всеки ден. Оправдаха войната, че "превантивно са атакували" - какво пречи на Капутин да пусне ядрено оръжие над Украйна ако стане напечено, и да излъже, че превантивно пуснал, щото НАТО са слагали там ядрено оръжие...

пс: Сега се сетих, че САЩ и Англия му казаха, в прав текст, че само да използва тактическо дори ядрено оръжие ( което не изисква бутони и разрешения и куфарчета ) - ще отговорят със стратегическо мигновенно.
Ако Русия иска може за 2 мин да няма Украйна.
Невъзможно е някой да превземе Русия

Ако Русия иска може за 2 мин да няма Украйна.

Я ни научи, това някое безаналогово оръжие ще да е? И никой не е искал да превзема или да напада клозета и блатното езеро Русия - украинците ясно си казват, че не искат чуждото, но не си дават тяхното.

Ама кажи за тея 2 минути как няма да ги има, да не извадят ЛАЗЕРИТЕ на КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ? И изобщо това за 2-те минути, е малоумно, и 20 дни да са - че САЩ и те ако искат може Русия да ги няма? Не виждам какво казваш с тея неща в темата, да обясниш, Капутин колко е мОщеН ли?

Я ни научи, това някое безаналогово оръжие ще да е? И никой не е искал да превзема или да напада клозета и блатното езеро Русия - украинците ясно си казват, че не искат чуждото, но не си дават тяхното.

Ама кажи за тея 2 минути как няма да ги има, да не извадят ЛАЗЕРИТЕ на КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ?
Могат с бомби и т.н но ще избият всички.

Могат с бомби и т.н но ще избият всички.
Какви са тея бомби, ти да не си малоумен? Ти прочете ли 2 поста по-нагоре, какво подсетих, че предупредиха Капутлерчо, че ако използва ТАКТИЧЕСКО я.оръжие - ще му отговорят на момента със стратегическо такова.

И те питам дали си малоумен, щото има една камара неща, които са подписвани САЩ , Англия, Русия, Франция, и другите ядрени сили - кога се ползва ядрено оръжие - нали затова имат ядрено оръжие само 9 страни, щото се предполага, че могат да мислят, а няма да стартират ядрена зима.

Ако искал... Голямо включване направи обаче брато - и аз да ти кажа: Ако САЩ искат Русия няма да я има.

Иначе даже и с бомби няма как да стане - нали ще изпоотровят цяла Европа с тея ядрени оръжия, на 300 км са ни от черно море - как си го представяш да направят руснаците сума ти поразии и да не ги изравнят на другия ден със земята?

Отделно - понеже следя FL и съм наясно колко AWACS самолета има около Украйна за да следят - само мисълта, да си помислят да направят такова нещо - само да започнат да местят бомби от забравих кой полк бяха ядрените им на русия, или да подготвят някакви установки ядрени - ще и отговорят преди да е стигнало нещо до Украйна.
Даже и със самолет да носят някаква бомба - тея неща се знаят и следят, не може да го скриеш. Така че , Капутин засега си трае, щото знае, че ще го направят на кайма, и няма да има кой една роза да му забие на пустинята дето ще остане от Русия ако реши да ползва ядрено оръжие в Украйна.

демокрация през крив макарон
Я кажи къде има демокрация? Ама не къде би трябвало да има и му викат "демокрация" а къде наистина има освен в древногръцките градове-държави?

украинците ясно си казват, че не искат чуждото, но не си дават тяхното
Руските макета незнаят къде се намират.

Какви са тея бомби, ти да не си малоумен? Ти прочете ли 2 поста по-нагоре, какво подсетих, че предупредиха Капутлерчо, че ако използва ТАКТИЧЕСКО я.оръжие - ще му отговорят на момента със стратегическо такова.

И те питам дали си малоумен, щото има една камара неща, които са подписвани САЩ , Англия, Русия, Франция, и другите ядрени сили - кога се ползва ядрено оръжие - нали затова имат ядрено оръжие само 9 страни, щото се предполага, че могат да мислят, а няма да стартират ядрена зима.

Ако искал... Голямо включване направи обаче брато - и аз да ти кажа: Ако САЩ искат Русия няма да я има.

Иначе даже и с бомби няма как да стане - нали ще изпоотровят цяла Европа с тея ядрени оръжия, на 300 км са ни от черно море - как си го представяш да направят руснаците сума ти поразии и да не ги изравнят на другия ден със земята?

Отделно - понеже следя FL и съм наясно колко AWACS самолета има около Украйна - само мисълта, да си помислят да направят такова нещо - само да започнат да местят бомби от забравих кой полк бяха ядрените им на русия - ще и отговорят преди да е стигнало нещо до Украйна.
Не съм казал ядрена бомба.
Русия няма да бъде превзета, който и да я напада.

Ти да не си руски бот? Какво превземане ми говориш? Аз какво ти пиша, а ти ми отговаряш по същия начин, въпреки че предходното мнение написах, че никой не иска да я напада, и няма смисъл да го казваш.

Ми какви бомби други? Ти да не мислиш, че ей така се хвърлят да кажем 600 000 бомби или ракети.

Някъде бях чел, че в една война, изразходиш ли 15-20% от бойния ти капацитет, вече си загубил. Та ти ми казваш, руснаците ще си хвърлят всичко що имат, за да сринат всичко, ако искат, щото можели - ами не могат и при този случай.

Баси, кво се мъча да пиша, ти ми връщаш 2 реда за втори път едни и същи неща. Спирам, че дискусия няма да стане.
От тея ценни 4 изречения, тоест 2 еднакви в двата ти поста - се разбра единствено, че Капутин е много мощен според тебе, и Русия е Могучая непобедимая - и ако искат, света ще сринат, щото няма кой да ги превземе тях.

Ако ще връщаш за трети път тея 2 изречения - не отговаряй, ако за нещо да стане дискусия, мога и да пиша, ама на такива неща няма смисъл, то сам си говоря на база на това какво ми връщаш.

Аз какво ти пиша, а ти ми отговаряш по същия начин, въпреки че предходното мнение написах, че никой не иска да я напада, и няма смисъл да го казваш.
Явно съм се объркал с това.

Нищо де, кажи нещо и ти по темите дето пишем. За военна техника особено - кой те е излъгал, че рашките имат някакви технологии или изобщо, че ги бива във военните действия - виж, че изкарват железа от втора световна вмомента, да не говорим, че целят молове в Украйна с бомбандировачи, ама с противокорабни ракети - ракетите са и на привършване. умните. То и колко бяха умни е под въпрос, като знаем колко 'високоточкови' бяха.

Е това е интересно,с условията, че САЩ няма да ползват военните си бази по света, и няма да се използват ядрени оръжия. Готино клипче се е получило.
Не знам дали знаеш английски, че вие сте съмнителни, но се сетих за това видео, като каза,
че Русия не можела да бъде превзета - не може, само че САЩ - заради географията им и невъзможността на никоя друга страна да направи десант или силна ФЛОТА , пък САЩ са с 11 суперкариера и правят нов клас скоро, и флотата им е по-силна от следващите 9 след тях взети заедно

Горе