Хахахаххах
Хахахахахха
Мале мале …. Дори твоите хора ти се смеят на дебелизма
нямате идея за реалните ресурси на Русия,
дебЕлизъм си ти! Изобщо не знаете какво представлява Беларус, нямате идея за реалните ресурси на Русия, отказвате да приемете, че сащ приклюват като световен хегемон и само се хилите.
Ето какво правят ватенките, дето не могат да произведат детски колички в Мариупул
Виж файлът 24848
Всичко наред; следя чат-пат ама то няма достатъчно провокации напоследък.п.с. @contra, всичко наред ли е? Притесняваш ме нещо напоследък.
Немците щели да ползват по-малко топла вода. Що бе ? Нали уж голямата работа. Зимата ще се топлят с …Брее изтървал съм поредната жертва на Путин
БоДжо, Простото, сега и Драги... "Западните" лидери сгъват един след друг пред мощта на РУСКАТА ИМПЕРИЯ!
Всичко наред; следя чат-пат ама то няма достатъчно провокации напоследък.
Никой не спори - поне не и аз. Китай ще да е. Никой от нас не твърди, че Русия ще е новият хегемон.аз казвам Китай. Ся ко прайм
Брее изтървал съм поредната жертва на Путин
Брее изтървал съм поредната жертва на Путин
БоДжо, Простото, сега и Драги... "Западните" лидери сгъват един след друг пред мощта на РУСКАТА ИМПЕРИЯ!
Всичко наред; следя чат-пат ама то няма достатъчно провокации напоследък.
Ще ги вземат от Буци назаем.
По твои самопризнания, след като те разкриха си бил фен на Русия и Путин. Правя ти услуга и посочвам, че това е било при икономическия ѝ възход и преди Крим. Аз не съм фен на никой, и да съм бил, някога на някой, съм се калибрирал. Да, разбирам че имате личнотворче$ски интерес по темата, обаче... Обаче ми се иска да има един по-отговорен диалог, защото ще има дрън по обичайното време и трябва да сме донякъде поне подготвени.Ми кво да мислят?