Украйна - Русия какво ви е мнението

Ще вкарвам щом трябва. Я намери точно какво съм казал ако можеш.
Ако не беше ги казвал тези неща, а пък и след като ги каза, поне да беше казал, че съжаляваш и не мислиш така, щях да те взема за човек.

Уаауу! За пръв път виждам толкоз странен пост, какво би могъл да значи? "Нанди рече и отсече. Изрази се достатъчно ясно, така че не е нужно да добавяте отгоре й, или да се шегувате с думите й.", нещо подобно навярно.

Да не сте гаджета? Внимавай, че видя в оная тема като каза, че ги сменявала кат носни кърпи. И твоят ред ще дойде (макар, че засега добре си прекарвате под асмалъка).
Полигамията май е малко трудно да се практикува в рамките на малко населено място - "ресурсът" бързо се изчерпва, хората говорят, бабите кълнат и т.н.

Ако обаче въпросната локация е близо до голям град, перспективите резко се подобряват през уикенда.

... и се получава частен случай на израза "ден година храни", а именно "уикенд седмица \"храни\"".

ПП. просто разсъждавам на глас.

Ако бях злопаметен щях да съм на нож с половината активни мембъри. Не съм злопаметен, но помня, злите думи. Само злите и добрите.
Като помниш, цитирай какво съм казал

Две-три директиви постоянно повтаряш, като ученичка, по различни начини, и това ти е. Няма кво чак да се затормозява да помни. (Препоръчвам му и да зареже самата невъзможна идея за диалог.)

Недей да упорстваш.

The value of global trade rose to a record $7.7 trillion in Q1 2022
The growth, which represents a rise of about $250 million relative to Q4 2021, is fuelled by rising commodity prices, as trade volumes have increased to a much lower extent.

П.с. Това е до май.

Две-три директиви постоянно повтаряш, като ученичка, по различни начини, и това ти е. Няма кво чак да се затормозява да помни. (Препоръчвам му и да зареже самата невъзможна идея за диалог.)

Olee, почнахте ли се сериозно? Ся шсе скарате, нали...:(

Аз съм като Бритнито на Форума - тъпата блондика с лек нрав.:)
Бритнито не е толкова тъпа :(, този човек е за патолог. Обясняваш, обясняваш, все едно говориш на стена.

Има Обельова награда (на Обеля).

За патки доктор ли?
И ти ме изнервяш, да не ти казвам от какво страдаш. Чакам го да отговори нещо смислено @ReminD

И ти ме изнервяш, да не ти казвам от какво страдаш. Чакам го да отговори нещо смислено @ReminD
Тва е сериозно, че те изнервям. Новина цяла.
Кажи от кво страдам, докато чакаш отговора.

Тва е сериозно, че те изнервям. Новина цяла.
Кажи от кво страдам, докато чакаш отговора.
Защо не си мълчиш... Опитах се да го направя да изглежда по така. Но нищо. Нищо няма да казвам. По някой път имам чувството, че всички около мен са глупаци, а то не е така.

Защо не си мълчиш...
Страдам от немълчомония в момента, кихам-брихам, чай пия.
Нищо няма да казвам.
Казвай.
По някой път имам чувството, че всички около мен са глупаци, а то не е така.
Напротив, точно така си е. Виж ни само кво пишем.

Тва не е политика. а човещина. пУтинофилите няма как да го разберат.
Това е трупане на дивиденти с цел популярност. Има толкова общо с човечността колкото и САЩ...

IvanKirov каза:
Инокулацията има друга цел. Лекува планетата от такива като тебе. По-добре се набодете. Да не мъчите и нас."

Ма тва новия ти подпис ли е, аз не разбрах.:):):) Куул!

Страдам от немълчомония в момента, кихам-брихам, чай пия.

Казвай.

Напротив, точно така си е. Виж ни само кво пишем.
Дефа е велик. Ако изобщо реши да напише нещо, пише безсмислици или пък казва нещо много проницателно, но закодирано, така че никой да не го разбере.
След месец се връща в темата и заявява: ''аз това го казах още преди три месеца, ма вие не ми повярвахте. Така е, казах го...''

Познавам един с подобни проблеми, чиято култова фраза е: ''знаеш ли какво? И ще ти кажа защо..''

ahahahahaha

Горе