От сраженията в Буча, заприличало е на нищо, да благодарим на Путкин за освобождението и браво на Украинците.
Предисторията на тази групичка :
Предисторията на тази групичка :
Какво става с ватенките, още ли просят газ за танковете и питат за посоката към Киев?
А, Десо, кво стаа бате? Събирате ли ми дарения за доктор? На теб разчитам, да знаеш!Какво става с ватенките, още ли просят газ за танковете и питат за посоката към Киев?
аааа супер яко нали? видя, че пушечното месо не се спрая и пуска главорезите в действие, а това ти пълни душата? Браво!от последнтие минути Путин дал разпореждане истинските специални части да действат вече
Никога! Чакам с нетърпение, докато още имаме интернет достъп. Не съм чак такъв фен на Путин. А още по-малко на риболова. (Мразя всяко посегателство над животинки). Заставам на страната на справедливостта - ВИНАГИ. В случая с провокациите от сащ и фашизоидите в украйна, путин е напълно прав - поне според официалната версия. Никак не изключвам възможността за колаборация с резултат "две липи отпред - и една дълбоко отзад на всички ни".ше пусна едни лошо звучащи работи и за путин в мойта тема, да се подготвят някои що-годе близки хора да ме попсуват.
Я съм овчар, ма пускам електронния пастир да пасе овците и легам на сенка. Не знам дали Киберсигурност няма да ми го деактивират...Между другото колко процента тук работим онлайн и в IT сферата и към каква професия се насочваме после?
Разбира се, че е така. За цитирания от теб безогледен индивид, глупав не знам дали е, но определено е нагъл и безочлив. Толкова много обиди за толкова кратко време, такова безогледно отношение не съм виждал от зората на форумите.Мисля че съм абсолютен българофил, ако погледнем историята ще видим, че Руснаците са ни причинявали едни от най-големите вреди. Имаме поне 3 окупации от тях!!!
Но такива като Remind са тотално промити мозъци, към всяки от двата лагера в момента има такива, и то не малко. Пропагандата действа мисля дори по-силно в така нареченият свят със "свободен" достъп до информация.
В момента медиите предават само едностранно, което трябва да е срам за журналистите.
А каква и истината, ако може да има такава:
Така наречените либерасти, кукловодите на Байдънци и други искаха да захапят залък, който им се оказа непосилен - Донбас и газопреносната мрежа към Европа. Другите им роднини от източната страна не са съгласни с това и се случва сегашното:
Бой между роднински фамилии, които са окупирали света, и хич не им дреме за живота на гоите
Първо такова нещо като свобода не съществува. Свободен си ако живееш в планината със стадо овце. Избрал ли си да да си роб на обществото и социланите нрави ти не си свободен.
Второ когато Макрон мачак протестиращите работници с водни оръдия и арестувах наред световните меди се давахе в лигие от кеф. Сега в Русия арестували 1000 човека и демокрацията е в опасност.
Трето нормално е да се арестува всеки заплашващ обществения ред. Русия, САЩ ако щеш Буркина фасо нарушаваш ли закона си за арест.
Аз започнах да се съмнявам дали наистина са руски военни а не актьориСпоред мен тези млади момчета Путин ги е прежалил.
Неговата демокрация е същата каот тази в Англия, Германия, Франция и т.н. Не слушаш ли ядеш грездея. Бруталното лицемерие на западния свят лъсва в моменти като този. Историята през последните 30 години е пълна с примери.ОТНОВО е смешно, ако твърдиш, че имаш демокрация по неговите думи.
Не знам, но не е нормално да копи/пейстиш редид. Пробвах да обясня, че омразата е това, което искат от Кремъл и Белия дом. За сега се справят отлично! Същото казвах и за ковид истерията, но явно сме узрели за нюка, толкоз ниско ниво на интелигентност...Добре аз не разбрах Ремайндера призна ли си че част от видеата му са фалшиви или не?