deffnews
Well-Known Member
Сложен въпрос, ако кажа хората може и да ме обвинят в плагиатство.И кой ще е победител ?
Сложен въпрос, ако кажа хората може и да ме обвинят в плагиатство.И кой ще е победител ?
Няма как като споделиш мнение...Сложен въпрос, ако кажа хората може и да ме обвинят в плагиатство.
тази мигащата | |Няма как като споделиш мнение...
Така е ама от де пък знаеш, че няма да си щастлива ?Няма как да има победител в една идеологическа война. Всички сме губещи, ако не сте забелязали. По волята на шепа уроди. You will own nothing and will be happy!
Имам такова странно усещане, Мите... Нито едно от нещата в Плана не се вписват в представите ми за щастие.Абе така е ама от де пък знаеш, че няма да си щастлива ?
Освен ако Западът е единен, основният залог на Путин ще се окаже верен - волята му за победа е по-силна от волята на Запада за съпротива.
Шегувам се, няма да е толкова зле обаче. Всички казваха то и телефоните са опасни, защото ви следят. Да, следят ни, но ги ползваме и не се отказваме от тях нали ?Имам такова странно усещане, Мите... Нито едно от нещата в Плана не се вписват в представите ми за щастие.
Интересен анализ на някакъв бивш британски военен Ричард Кемп. Да се чете непредубедено. Не е ода за великия Путин, както подозирате, просто е много далновиден поглед върху събитията.
Без САЩ и Западна Европа, Путин ще спечели в Украйна - анализ на скандален бивш британски полковник
По всичко личи, че руският президент Владимир Путин е решен да спечели залога си срещу разделения Запад. Преценката му, че ще погълне Украйна, без НАТО да ...www.actualno.com
Независимо дали е неутрална, про-украйна или про-руска, статията е абсолютен булшит. Но нормално, все пакИмам такова странно усещане, Мите... Нито едно от нещата в Плана не се вписват в представите ми за щастие.
Интересен анализ на някакъв бивш британски военен Ричард Кемп. Да се чете непредубедено. Не е ода за великия Путин, както подозирате, просто е много далновиден поглед върху събитията.
Без САЩ и Западна Европа, Путин ще спечели в Украйна - анализ на скандален бивш британски полковник
По всичко личи, че руският президент Владимир Путин е решен да спечели залога си срещу разделения Запад. Преценката му, че ще погълне Украйна, без НАТО да ...www.actualno.com
Като цяло не се казва нищо особено в нея.Кемп е редовен гост-коментатор в редица издания, но и има репутация на човек
Виж сега, нещата са измислени отдавна.Независимо дали е неутрална, про-украйна или про-руска, статията е абсолютен булшит. Но нормално, все пак
Като цяло не се казва нищо особено в нея.
Добре де, кажете ми тези неща провидение ли са, какво са? Случайност ли?Виж сега, нещата са измислени отдавна.
Мда... Няма "Слава кокаине'', няма ''ВСУ обърнА играта - контраатакува и отблъсква врага до Камчатка''.Като цяло не се казва нищо особено в нея.
Ко речи?Евразийският съюз се базира на интереси, а западната цивилизация изключително на ценности.
Мда... Няма "Слава кокаине'', няма ''ВСУ обърнА играта - контраатакува и отблъсква врага до Камчатка''.
Мали се случи преди няколко дни. Да, възползваха се и заеха тяхното място, но няма общо с контекста на статията, която говори за събитията около началото на войната (т.е. Февруари).На първо място Путин успешно се възползва от бездействието на Запада в Сирия, провала на Съединените щати в Ирак и Афганистан и изваждането на Франция от Мали след десетилетна кампания.
Само това изречение е достатъчно да те дискредитира тотално. В момента всичкото медиен наратив относно мега страшния грип следва тезата на Мангъров, която той отстояваше цели 2 години и продължава да го прави. Докато баба ти Радка и други изкуфели противни бабички (включително от мъжки пол) се въртяха като ветропоказатели в обещанията и заявленията си, Мънги се опираше на истинската наука и днес е факт, че той беше прав, а ония платени дезинформатори не са нито учени, нито лекари.Този дядка явно е същия трол, като мангъров
Вземи го повтори като ти дойде до главата.Само това изречение е достатъчно да те дискредитира тотално. В момента всичкото медиен наратив относно мега страшния грип следва тезата на Мангъров, която той отстояваше цели 2 години и продължава да го прави. Докато баба ти Радка и други изкуфели противни бабички (включително от мъжки пол) се въртяха като ветропоказатели в обещанията и заявленията си, Мънги се опираше на истинската наука и днес е факт, че той беше прав, а ония платени дезинформатори не са нито учени, нито лекари.
А ти вземи да формулираш някакво смислено звучащо изречение, защото в момента само се лигавиш, плескаш безсмислици и, като цяло, пак ревеш за внимание - точно като умствено увредено дете.Вземи го повтори като ти дойде до главата.