Украйна - Русия какво ви е мнението

Не е хубаво да цапате гащите на всичко, което ви пускат в телеграм каналите.

Провал на руските фукни.

Уж бил защитен по суша, по море, по въздух, под водата, от КОСМОСА - и накрая: бум! - опа, прощавайте, ако имаше нещо.

Колосален удар по репутацията на Русия като военно-инвалидна сила, по-ужасен от потопяването на крайцера Москва.

А си мислех, че с двата унищожени С ЕДИН ДРОН тежки бомбардировача на Путин ще му се размине като честитка за день рождения...

Тя пропагандата сега ще извади от 9 кладенеца вода ...ама всички знаят за тоталната руска некадърност и безхаберие...Та дали са руски партизани,подривници или марсианци...няма значение!Бункерния е пътник..а хаосът в колхоза е налице!Работата заприличва на побой над улично куче... мършаво, гладно, болно, въшливо куче.

Какво следва? Същото както и досега, но в пъти повече - ядове, срам и страдания за путлеристите, които напълно си заслужиха презрението на нормалните хора, по целия свят!

Последно редактирано:
Провал на руските фукни.

Уж бил защитен по суша, по море, по въздух, под водата, от КОСМОСА - и накрая: бум! - опа, прощавайте, ако имаше нещо.

Колосален удар по репутацията на Русия като военно-инвалидна сила, по-ужасен от потопяването на крайцера Москва.

А си мислех, че с двата унищожени С ЕДИН ДРОН тежки бомбардировача на Путин ще му се размине като честитка за день рождения...

Тя пропагандата сега ще извади от 9 кладенеца вода ...ама всички знаят за тоталната руска некадърност и безхаберие...Та дали са руски партизани,подривници или марсианци...няма значение!Бункерния е пътник..а хаосът в колхоза е налице!Работата заприличва на побой над улично куче... мършаво, гладно, болно, въшливо куче.

Какво следва? Същото както и досега, но в пъти повече - ядове, срам и страдания за путлеристите, които напълно си заслужиха презрението на нормалните хора, по целия свят!

Само пълен дебил си мисли, че Путин ще се върже на тия евтини провокации. Междувременно уйна губи войска, макар да завладява некви изоставени ливади. Скоро ще се радваме и на приемането на Одеса в РФ, А УЙНА ще си стане пак селска колония, каквато е била преди Хрушчов да ѝ подари важни РУСКИ територии. ;)

бтв: американците пак са го набили на уйньовците, обявявайки, че Зеля и сие са отговорни за взрива на кримския мост.

Относно униженията: руски (ирански) дронове удариха цели близо до Киев. Защитата им ги проспа, но ефектът е налице - наркомана и господарите му разбраха посланието, а то е: ако искаме ще ви сринем столицата, а вие ще го проспите, защото всичките ви останали военни сили атакуват пусти горички в Херсонска област. ;)

Последно редактирано:
Вярно ли е, че 50% урана за ядрената енергия на САЩ идва от Русия ?
САЩ няма производство на уран
А сети защо урана не попада в санкционните списъци от ада ...

Вярно ли е, че 50% урана за ядрената енергия на САЩ идва от Русия ?
САЩ няма производство на уран
Много ясно че не! Половината от световното производството за миналата година е в Казахстан. Иначе САЩ също имат не малко залежи на уран, но мините им не се експлоатират от 10-тина година. Просто е по-евтино и безопасно да го купуват. А иначе до 90-те години в България също се извлича уран - Бухово и Елешница, като количеството уран е достатъчно да захрани 60-тина процента от нужният уран за работата на АЕЦ Козлодуй. Уран по света има много.

Много ясно че не! Половината от световното производството за миналата година е в Казахстан. Иначе САЩ също имат не малко залежи на уран, но мините им не се експлоатират от 10-тина година. Просто е по-евтино и безопасно да го купуват. А иначе до 90-те години в България също се извлича уран - Бухово и Елешница, като количеството уран е достатъчно да захрани 60-тина процента от нужният уран за работата на АЕЦ Козлодуй. Уран по света има много.
Не казвам, че 50% от производството в света е от Русия, а че 50% от САЩ-ския е от Русия
Иначе руския е около 3-4% световно, ако не бъркам

Последно редактирано:
Вярно ли е, че с нандибанди духате за рублей на пиянки от Краснодар?
Ти си по тъп и от .. не знам какво сравнение.
Аз задавам въпрос и питам дали е вярно, а той ме псува.
До това води западния свят. Вулгарни, алчни смотаняци.

Последно редактирано:
Не казвам, че 50% от производството в света е от Русия, а че 50% от САЩ-ския е от Русия
Иначе руския е около 3-4% световно, ако не бъркам
Има си статистики. За 2021 14% от урана внесен в САЩ е добит в Русия.

1. Казахстан - 35%
2. Канада - 15%
3. Австралия - 14%
4. Русия - 14%
5. Намибия - 7%

Остатъка е микс от собствено производство и други държави.

Ти си по тъп и от .. не знам какво сравнение.
Аз задавам въпрос и питам дали е вярно, а той ме псува.
До това води западния свят. Вулгарни, алчни смотаняци.

И аз задавам въпрос и питам дали е вярно.
Така е - а кога ще пращаме 'източните' като тебе и манди да смучат руски буряти далеч от западняците като нас?

И аз задавам въпрос и питам дали е вярно.
Така е - а кога ще пращаме 'източните' като тебе и манди да смучат руски буряти далеч от западняците като нас?
А ти кога ще ходиш да близнеш на Бай Дън американската близалка
Аз не съм и за Путин.
Ама вие програмистите почти всичките сте едни и същи. Демократична България, Украйна, САЩ и т.н.
Те пред вас да откраднат България пак ще гласувате за тях, щото много електронно правителство и вие нали сте големите ИТ-та
Аз съм говорил с хора, които живеят и в Англия и САЩ и те дори не са толкова проамерикански. Дори най-големите критици са американци

Последно редактирано:
Аз не съм и за Путин.
Ама вие програмистите почти всичките сте едни и същи. Демократична България, Украйна, САЩ и т.н.
Те пред вас да откраднат България пак ще гласувате за тях, щото много електронно правителство и вие нали сте големите ИТ-та
Аз съм говорил с хора, които живеят и в Англия и САЩ и те дори не са толкова проамерикански. Дори най-големите критици са американци
Мите, не му се връзвай. Нали знаеш... такива са демократите. Кефят се на убити хора и разрушена инфраструктура, но иначе са против войните.

Виж ся тука как влезнАхме в световния нюзфийд

И много интересни коментари по наш адрес

1665320366821.png

Аз не съм и за Путин.

Гръмни се, тъкмо ще си намериш мястото.

Гръмни се, тъкмо ще си намериш мястото.
Ти отдавна трябваше да си изхвърчал от форума. Аз никога не съм псувал във форума освен теб май
Ти не спря да дразниш и псуваш всички, а се имаш за много културен.
Накрая ще си пишете двамата с админа

Що не си спретнете една срещ във Варна? Като знам, че ретарда е класическо редитпеди, Митко ще го направи труден за рисуване. Нали, Мите? :D

• Like
Реакции: OSH
Ти отдавна трябваше да си изхвърчал от форума. Аз никога не съм псувал във форума освен теб май
Ти не спря да дразниш и псуваш всички, а се имаш за много културен.
Накрая ще си пишете двамата с админа
С такива ватенки и руски мисирки, друго отношение не може да има, и все по-зле ще ви става на дупето да си знаете.

• Haha
Реакции: OSH
С такива ватенки и руски мисирки, друго отношение не може да има, и все по-зле ще ви става на дупето да си знаете.
Какво искаш от момчето, бе ретард? Той е един от най-умерените в темата. За кво скачш на него? Баси комплексара...

Къде се вреш пак дето не ти е работата да праиш интриги? Ходи лапай руски пишк*.
Кви интриги, бе галфон? Просто констатирам очевидното.

Относно руските пишки - сериозно ли мислиш, че мен това ще ме засегне? Откъде знаеш че вече не съм? ;)

Горе