Украйна - Русия какво ви е мнението

Швейцария прие всички санкции предложени от ЕС, спира достъпа на руските олигарси и замрази асетите им в банките. Те по принцип са неутрална държава. Много други държави също нарушават дългогодишния си неутралитет за да се включват в санкциите.

Както и затвори въздушното си пространство за Русия и ще изпрати хуманитарна помощ за Украйна.

Ще бъде интересно, когато руската борса отвори ако изобщо отвори.

FMsD2lAXIAESR4W

Последно редактирано:
Путлер няма вече пари, няма и цивилна авиация.
Няма и седмица и вече русия е мъртва

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov has canceled his visit to Geneva for the session of the UN Human Rights Council, because of the European Union's ban on Russian aircraft, the Russian Mission in Geneva said Monday.

The EU confirmed its decision to shut down its airspace to Russia on Sunday. The ban is part of the measures in response to the Russian invasion of Ukraine.

Мурзилките и до Европа вече не могат да стигнат

Не малка част от приходите ми са от финансовите пазари. Ти някога изкарал ли си и 1лв. че разбираш нещо от това изобщо? ИЛИ ТИШИНА
Дали изобщо съм изкарал 1 лв през живота си или от финансова спекула? Имам разни паундове инвестирани тук там предимно в акции. Но не ми е приоритет.

И не, не разбирам дълбокия замисъл на случващото,нито пък някой от вас го разбира. Знам, че всички сте Койотите от Уолстрийт в този форум преди да разтеглиш ластиците като Ремайндера как не знам кога бил кибер ченге....

Всички боеспособни самолети на българската армия, които са съветско производство, може да бъдат прехвърлени на Украйна, за да опита да възстанови контрола над въздушното си пространство. Инициативата обхваща и други страни от Източна Европа, все още разполагащи с подобни бойни самолети.

Идеята е всичко налично да се събере в Полша, където ще могат да ги използват украински военни пилоти, познаващи тази техника. Ескадрилите ще действат от полски летища, които са на територията на НАТО и поради това Русия едва ли би дръзнала да ги атакува, тъй като това означава война с алианса.

Вероятният формат ще е българските самолети да бъдат купени със специалните средства, обявени от ЕС снощи.

Отиваме си към трета световна заради едно джудже диктаторче, което след 50 години ще бъде наред с Хитлер в учебниците по История

Дали изобщо съм изкарал 1 лв през живота си или от финансова спекула? Имам разни паундове инвестирани тук там предимно в акции. Но не ми е приоритет.

И не, не разбирам дълбокия замисъл на случващото,нито пък някой от вас го разбира. Знам, че всички сте Койотите от Уолстрийт в този форум преди да разтеглиш ластиците като Ремайндера как не знам кога бил кибер ченге....
Като не разбираш, почни да следваш логиката а не пристрастията си! Няма страна, която официялно да е подкрепила ПУТИН! Света е или против него или запазва неутралитет но подкрепа от някой НЯМА!

И не случайно всички използват думата ПУТИН а не Русия!
Швейцария прие всички санкции предложени от ЕС, спира достъпа на руските олигарси и замрази асетите им в банките. Те по принцип са неутрална държава. Много други държави също нарушават дългогодишния си неутралитет за да се включват в санкциите.

Както и затвори въздушното си пространство за Русия и ще изпрати хуманитарна помощ за Украйна.

Ще бъде интересно, когато руската борса отвори ако изобщо отвори.

FMsD2lAXIAESR4W
Няма да отворят, и как да отворят като дропа ще е имаше Путин няма Путин!

@dertre Руските облигации се сриват и днес, а повечето финансити се притесняват от фалит на Русия. :) https://www.ft.com/content/7a72d966-15ee-424a-bc62-1f46980827d4

Screen-Shot-2022-02-28-at-14-14-16.png

Чакаме си шота за транзакцията ;)
Ето. Каквото и да стане ще се възстанови. В момента всеки се панира и сега е момента за спекулации.

Прикачени файлове

• IMG-7479.jpg
    IMG-7479.jpg
    347.6 KB · Преглеждания: 15
Ето. Каквото и да стане ще се възстанови. В момента всеки се панира и сега е момента за спекулации.

Помисли ли за вариант, че много скоро няма да може да се търгува и може да ги отрежат от сайтовете?

Само дето курса е под всякаква критика с едно 10-20% разлика спрямо какъвто трябва да бъде. USD към RUB е същата работа. Revolut доста печелят с такива арбитражни транзакции от балами и това е една от причините безплатните брокери да са безплатни :)

Interactive Brokers:
Screen-Shot-2022-02-28-at-15-03-05.png

Revolut:
IMG-DEAE48645-F7-F-1.jpg
Курса е зле, но аз лично не намерих къде другаде да купя...

Е поне си смел :) Това ти го признавам... Но за жалост разчиташ на един ЛУД да се осъзнае и дано имаш късмет ще е добре за всички ни...

Помисли ли за вариант, че много скоро няма да може да се търгува и може да ги отрежат от сайтовете?
Вече ги режат. Тавекси и т.н. поне онлайн вече не дават. Ако някой намери алтернатива на Револют искам още да купя на по добър курс.

И не случайно всички използват думата ПУТИН а не Русия!
Човек ти си истинска жертва на пропагандата. Чак мъчно ми става за теб.

Ае, вие сте изперкале. :)
По темата. Тъй като е сложно да се прецени кое е истина и кое не от материала, който залива пространството.. да приемем, че ударените колони и заловени войничета са истина... то Путин явно е решил да си разчисти старата техника, вероятно излиза по-евтино, отколкото да ги реже за вторични. :D

По темата. Тъй като е сложно да се прецени кое е истина и кое не от материала, който залива пространството.. да приемем, че ударените колони и заловени войничета са истина... то Путин явно е решил да си разчисти старата техника, вероятно излиза по-евтино, отколкото да ги реже за вторични. :D
Да ги беше подарил на някой, като е такъв добряк.

Има и нова техника, ракетите също са скъпи. На видео материали се виждат и буратино и 'огнехвъргачките' ( тип БМ ), които са нови.

Разгледай списък с документирани снимки на захвърлени / разрушени машини. След всеки модел има снимков материал.
Войната е скъпо нещо, войниците ядът, машините харчат гориво, сега като ги почнаха и със санкциите, май Путя единствения изход, който ще види, е война с НАТО / САЩ, за световно господство, друг вариант печеливш за Путин няма, не че този ще доведе до нещо хубаво.

Човек ти си истинска жертва на пропагандата. Чак мъчно ми става за теб.
Немога да отговоря на подобна нелепица! Просто ти смилам инфото а ти ако искаш вярвай, че като не си виждал и ходил в Русия - такава държава няма :) :)

Идеята на цялата работа е да се стигне до преврат в Русия и сами да се справят с Путин! Понеже докато държи куфарчето за ядрените ракети няма друг начин...

А вече идеята на Путин няма човек на земята, който да ти я обясни на тоя етап... То дори нормална теза няма в тая посока...

Е поне си смел :) Това ти го признавам... Но за жалост разчиташ на един ЛУД да се осъзнае и дано имаш късмет ще е добре за всички ни...
110£ надолу, ама то е ясно, че ще се продава (ако изобщо стане печалба) след 2 месеца минимум

Вече ги режат. Тавекси и т.н. поне онлайн вече не дават. Ако някой намери алтернатива на Револют искам още да купя на по добър курс.

Всеки нормален брокер. За българи препоръчвам Interactive Brokers или trading212. С trading212 не съм запознат какви точно са им услугите. Във форума мярках няколко поста за тях.
Обикновено безплатните брокери излизат през носа, защото плащаш по друг начин, не с такси. Я кофти спред като в примера, я липса на услуги или скъп марджин.

Т.е. тотален колапс на руската икономика е по-евтино?

Да ги беше подарил на някой, като е такъв добряк.

Има и нова техника, ракетите също са скъпи. На видео материали се виждат и буратино и 'огнехвъргачките' ( тип БМ ), които са нови.

Разгледай списък с документирани снимки на захвърлени / разрушени машини. След всеки модел има снимков материал.
Войната е скъпо нещо, войниците ядът, машините харчат гориво, сега като ги почнаха и със санкциите, май Путя единствения изход, който ще види, е война с НАТО / САЩ, за световно господство, друг вариант печеливш за Путин няма, не че този ще доведе до нещо хубаво.

Напълно съм съгласен, че ако данните са достоверни, определено щетите са много сериозни. Което пък е повод и за друга въпросителна... Няма никаква логика да направят такава неподготвена атака, която да доведе до подобни загуби. Нещо се губи в картинката. :)

Т.е. тотален колапс на руската икономика е по-евтино?

Не вярвам да не са помислили за този сценарий, както и всичк други. Явно не е имало много избор.

Горе