Sky
Well-Known Member
много добре знаеш кога ни поробват официално, защо се правиш на луд?Обаче при нас това нема логика, щото 1878-ма, вместо да ни освободят, нахлуха, разбираш ли, и ни ПОРОБИХА!
(според евроатлантическата наука)
много добре знаеш кога ни поробват официално, защо се правиш на луд?Обаче при нас това нема логика, щото 1878-ма, вместо да ни освободят, нахлуха, разбираш ли, и ни ПОРОБИХА!
(според евроатлантическата наука)
Я кажи да се информираме?много добре знаеш кога ни поробват официално, защо се правиш на луд?
Забравили са ни, с има няма още двойно толкова конфликти, невиждащи се от частта на мапа, но съседите на Русия знаят
Как изобщо ти хрумна това, в контекста на “защо България и/или Гърция харесват или не харесват Русия”?I call your bet and raise with a USA map. Ако искаш можем да изнамерим подобни карти за Англия, Германия, Франция, Испания, Португалия, Холандия и Италия?
Русия имат право да убиват, грабят и извършват геноцид, защото другите са го правили.Не знаех, че САЩ са водили война с Италия и май като гледам с цяла Европа. И Не знам защо са сложили 1775 година, като тогава са под управлението на Англия.
Има общо @fast_and_the_curious - нарича се whataboutism
Русия имат право да убиват, грабят и извършват геноцид, защото другите са го правили.
Очаквах го от амебите путинофили, но не и от някой, който проявява мисловна дейност.
По тая логика става ясно защо останалите Балкнаски държави ни ненавиждат Няма да ти обяснявам защо.И картата на Раша е показателно как оперират спрямо съседите
България е попадала два пъти в робство един път Византия ние я смазала, после Осмаснската империя и в двата случая българска държава практически не съществува. Скоро ще се случи пак може да се сетиш отново сам ( надявам се ) кога, как и защо.
Ясно, изпуснал съм го mat. Гледах му мненията в другите теми и ми беше направил много добро впечатление. Имаше някаква мисловна дейност при него, за разлика от групичката путинофили тук.Грешно си го преценил, липса на аргументи, whataboutism-и, карти от 1775-та, мисли че САЩ са ни противници, Украйна са му виновни и нацисти, Путин е велик.
Такива хора ги питам винаги как очакват да се развият събитията след войната и победа на Русия - победа на цивилизацията и модерния свят ли е, и какво ще последва от това - досега никой не иска да отговаря на този въпрос, whataboutism-а е по-важен, що някой си биел негрите.
Човече - такива като него още не могат да проумеят война ли е, операция ли е, какво се случва изобщо - хвалеха рашките, някои даже тука пускаха мемета със САРМАТ как ще напада НАТО за 2 дни ще ходи в Париж - а боксуват 9 и копаят окопи в Крим - никакво мислене няма - да се замислят - да кажат - ей тука има нещо - Русия ни лъже, и целия свят без Северна Корея, Иран, Сирия, Еритрия и Русия явно имат право.
Всичко това, както винаги съм повтарял - 24.02 - обясняваха ни самите те , как само ИДИОТИ и бавноразвиващи могат да си ПОМИСЛЯТ, че Русия ще нападне Украйна...
Мен ме обвиняват, че за 13 години съм си променил мнението на база някакви неща явно, и не ме е срам, за тях било обръщане на палачинката, като че ли съм публична фигура - това е проблема - лично Русия и го наби на 24.02 в главите, като нападна Украйна след като нашите се лъгаха на пропагандата , че всичко точно - учение само - ЦРУ лъжат, САЩ прокси - та не виждам дори и съмнение в нещата, които са говорили, и е напълно ясно, че са откровени лъжи, и то не на някакво лично мнение, ами на това, което кремъл казва
Така е, спор няма. Аз също си промених мнението. Преди мнго им се кефех на американците, на модела им за американска мечта, на бизнеса са им. После лека полека виждаш нещата какви са и осъзнзваш, че от тях полза държавата ни няма. Трудно ще го разбереш, но може за теб има надежда.Не виждам нищо лошо в това хората да си променят мнението, след като се запознаят с нова информация. Срамното е че тук хората се запознават с нова информация и въпреки това не си променят мнението, защото го карат на емоции.
Напротив. За няколко стотин страници не си разбрал това простичко нещо - това че съм против Русия, не означава че подкрепям техния враг. Много хора ви го казаха многократно това, но пак и пак не го приемате. Света не е черно-бялТрудно ще го разбереш, но може за теб има надежда.
Аз лично виждам повече полза от тях + гнилия Запад като цяло, отколкото от Русия. Последните само ни вредят последните 45 + 30 години (с изключение на газта, която купувахме, до момента в който я използваха за изнудване).че от тях полза държавата ни няма.
Като пораснеш, може и да ти светне че за всичко си има ПРИЧИНА, хеле пък за нещо, струващо милиарди $$ + стотици хиляди животи.Може би ти изглежда, че подкрепям (и другите) много гнилия Запад, но това е така, защото в този случай те са на правилната страна. Ако Русия имаше някаква реална причина за тази война, а не измислиците им, ако спазваха някакви правила на войната, вместо да избиват цивилни и тяхната инфраструктура, тогава може би нямаше да съм толкова критичен към тях. Но към момента те са сравними с нацистите през ВСВ и трябва да бъдат спрени на всяка цена. Украйна в никакъв случай не са цвете за мирисане, но не заслужават тази съдба.
Another stronk argument strikes again! Never change путинист, never change!Като пораснеш, може и да ти светне че за всичко си има ПРИЧИНА, хеле пък за нещо, струващо милиарди $$ + стотици хиляди животи.
... Или пък ще продължиш да вярваш в дядо Коледа и да следиш филмите на Дисни.
Няма гаранция кое от 2-те ще се случи.