Санкции на друго ниво!
Министерството на вътрешните работи е потвърдило за взрива в административното управление на полицията във Варшава.Тц ... тц .. тц... Знам ли, сигурно е фейк от погледа.
Мисля, че имаме нужда от експерт с тесни връзки във всички световни спецслужби да ни го сдъвче
Тия дни доста неща гърмят по фронта и из Русия, чак ми стана гузно да ги поствам тук.
Гърмят жилищни сгради. Фашистите убиват цивилни - съвсем целенасочено. Смърт на фашистката сган. До крак да ги избият и да ги заличат от картата на света.
Да, руски изтребители МиГ-31К, способни да носят ракети "Кинжал", са се завърнали в Беларус, както и система за ранно предупреждение и контрол А-50У. Ама няма повод за притеснение, то Киев никога не е бил цел, нещо тактическо ще е пак.Интересното е че все повече се говори за нова атака над Киев. Вероятно след като самоубиха външния министър на Беларус, вече няма кой да ги спира от там. ISW до сега твърдяха, че Беларус няма да нападнат, но в момента твърдят обратното, при това точно след като Русия отказаха примирие около Коледа (иронията - до онзи ден приказваха как Украйна не искали мир?!). Да видим дали пак ще се окопаят около Чернобил
Аз съм против.Вчера ООН гласува ЗА предложението на Русия за забрана възхваляването на нацизма и героизирането на нацистите. Интересно защо лево-атлантическите ценности включват и фашизма?
Аз съм против.
Отде накъде ще ми дават наклон на какво д се кефя и ше ми ограничават свободата на словото?
По време на соца пак беше забранено и се говореше че който рисува свастики, влиза директно у панделата... и познай... всички чинове в у-щата бяха с издълбани свастики!
Ако питаш децата в Йемен, Сирия, Сомалия и Ирак, и американската бомбо-демокрация трябва да се осъди с резолюция на ООН.Ако се приема такова нещо, трябва да е за всички престъпни режими
Сигурно има неква уловка и не е срещу възвеличаването на фашизма, щом и Израел са гласували За.заглавието може да е подвеждащо, нещо като Истанбулската конвенция - на пръв поглед звучи много добре ама реално се прокарват сякви простотии.
Някъв фетиш към САЩ ли имаш, че каквото и да се обсъжда винаги се намесва и САЩ? Ами дай цялата информация и ще разберем има ли уловка. Е, Израел остана и да гласуват с НЕ.Ако питаш децата в Йемен, Сирия, Сомалия и Ирак, и американската бомбо-демокрация трябва да се осъди с резолюция на ООН.
Сигурно има неква уловка и не е срещу възвеличаването на фашизма, щом и Израел са гласували За.
Съгласен съм, трябва да може да си говориш каквото искаш но не и да го пропагандираш и възхваляваш въпросния режим. Но ако се прави да важи за всички. Не може ако се разхождаш с фланелка със свастика да те глобяват/задържат, а да си ходиш свободно със сърп и чук, такава. Двата режима са еднакво престъпни.Много е лъзгав тоя път със забрана на възхвали и т.н.
Мене примерно ми е интересен нацисткия режим от историческа гледна точка, некси интригува ме целия случай около нацитата.
В същото време и двата символа няма проблем да се изполват в развлекателната индустрия за да се правят пари. Пример десетки видео игриНякъв фетиш към САЩ ли имаш, че каквото и да се обсъжда винаги се намесва и САЩ? Ами дай цялата информация и ще разберем има ли уловка. Е, Израел остана и да гласуват с НЕ.
Съгласен съм, трябва да може да си говориш каквото искаш но не и да го пропагандираш и възхваляваш въпросния режим. Но ако се прави да важи за всички. Не може ако се разхождаш с фланелка със свастика да те глобяват/задържат, а да си ходиш свободно със сърп и чук, такава. Двата режима са еднакво престъпни.