Украйна - Русия какво ви е мнението

още ли има учудени, че путкин си е напазарил евродепутати?

Тоя въпросния ирландец изговори всички лъжи по адрес на Путин, лансирани от агресивния запад, ма това не го отчитаме, щото не сме си направили труда да видим/чуем видеото. Типично.

палестина не е държава изобщо
Което означава, че на тази територия няма хора, подложени на геноцид? Джендърастска логика... Ще повърне всякаква смрад, за да лицемерничи, папагалствайки.

Йемен държава ли е? Сирия държава ли е? Сърбия държава ли е?

Войната, ще приключи тази година,

Чакай бе, нали ги УНИЩОЖИХТЕ химарсите? Нищо небрежно няма в това да се унищожават боеприпаси. Ще ходиш ли да сложиш цвете на руското посолство в памет на могилизираните?

Чакай бе, нали ги УНИЩОЖИХТЕ химарсите? Нищо небрежно няма в това да се унищожават боеприпаси. Ще ходиш ли да сложиш цвете на руското посолство в памет на могилизираните?
Ти няма ли да се включиш сред моГилизираните поляци??? Всички тръпнем в очакване на геройския ти подвиг, давай.

Брей, впечатлен съм от glasove.com - Украинците докладваха 400 жертви, което автоматично можем да пишем като преувеличени, докато руснаците 68, което пък е твърде малко. Докато в сайта са написали, че около 70 са само официално съобщените и предполагаемите са повече. И дори източник има накрая на статията.

Други освен теб не виждам да искат война.
Война искат тия, на които си идеологически ибрикчия. И дебилите вече знаят кой разпали тоя конфликт и кой поддържа огъня с пари и оръжие. Аз война никога не съм искала, където и да е по света, но в последните месеци искам силно Китай и Русия да нападнат САЩ. Крайно време е хегемонът-войнолюбец да бъде свален от трона, защото унищожава държави и невинни животи.

могилизираните
Абе това да се измислят нови думи някаква мода ли е в средите евроджендърите? За 10 години в ЕС се появиха повече нови думи отколкото последните 200 в българкста история. И нови не означава, че са смислени.

Не си искала ти, айде да не връщаме глупостите дето оргазъм получаваш сигурно като ги пишеш как русия ще мачка.
Твърдиш, че съм искала войната и същевременно съм твърдяла, че Русия никога няма да нападне уйня? Последно?

И да, кефя се на руските победи, щото съм на страната на правдата. Това обаче не значи, че искам тая война. Напротив, искам конфликтът да свърши на минутата. Както каза един познат вчера ''да ги приключват по-бързо и да се свършва''. ;)

Айде (да свършва) че почна вече да дотяга.
Искаме нещо свежо - примерно китайците да дебаркират в Тайван.

ПП: Отсега декларирам че съм за Китай. Да няма хър-мър после.

Айде (да свършва) че почна вече да дотяга.
Чакай ся, коледни празници бяха. И платените актьори от фронта почиват. От утре почват пак!

ПП: Отсега декларирам че съм за Китай. Да няма хър-мър после.
И кажи дали ще нападат или не? Че тука някои хора написаха че Русия няма да нападат и 800 страници им се натяква.

Оф, колко сте смешни. Нито Русия, нито Китай искат да влизат във военни конфликти с части от собствената си държава. В зависимост от това как ги провокират краварите обаче, може и да се стигне до кютек. Китайците също не искат да започват СВО в Тайван, ама ако обстоятелствата го наложат, няма да се колебаят. И тогава ще настане голямата веселба, щото нато ще бере голяяям срам.

Когато казвахме, че Русия няма да нападне, не сме знаели каква провокация са им готвили американците чрез купените роби. Ние ако седнем да ви се смеем на вашите изцепки, ще потънете в дън земя.

Горе