$INeed$
Well-Known Member
Не, но мислех, че има някаква еволюция, или някой е намерил нещо полезно да прави с живота си, сместо да пише тук. Уви, празни надежди.Ти нови ли очакваш?
Не, но мислех, че има някаква еволюция, или някой е намерил нещо полезно да прави с живота си, сместо да пише тук. Уви, празни надежди.Ти нови ли очакваш?
още ли има учудени, че путкин си е напазарил евродепутати?
Което означава, че на тази територия няма хора, подложени на геноцид? Джендърастска логика... Ще повърне всякаква смрад, за да лицемерничи, папагалствайки.палестина не е държава изобщо
Е сега имаш възможност да напрайш едно показно на твоя антифейк алгоритъм и да кажеш кои са ДВЕТЕ женщини на снимките.
кои са ДВЕТЕ женщини на снимките
Ща вкарам в листата на хора дет не тряя са обаждат без да са ги питалиЛариса Борисовна и Анны Сидоренко
"Рыбарь": Престъпна небрежност е довела до украинския удар в Макеевка, при който загинаха най-малко 70 руски войници | Glasove.com
автор: "рыбарь".следвайте "гласове" в телеграм в 00.01 ч. на 1 януари 2022 г. три ракети himars удрят сградата на професионалното училище в макеевка, донецка област. от средата на декември в сградата са настанени няколкостотин войници от 14444 полк. да, вglasove.comОперативные сводки
❗️ Источники сообщают о 78 погибших и 136 раненых в результате удара ВСУ по зданию ПТУ в Макеевке. Цифры не окончательные и будут расти, поскольку ещё не все извлечены из под завалов. Основной урон зданию был нанесён в результате детонации находившегося в нём БК и 5 тонн дизтоплива. Также...t.me
Ти няма ли да се включиш сред моГилизираните поляци??? Всички тръпнем в очакване на геройския ти подвиг, давай.Чакай бе, нали ги УНИЩОЖИХТЕ химарсите? Нищо небрежно няма в това да се унищожават боеприпаси. Ще ходиш ли да сложиш цвете на руското посолство в памет на могилизираните?
Ти няма ли да се включиш сред моГилизираните поляци??? Всички тръпнем в очакване на геройския ти подвиг, давай.
Брей, впечатлен съм от glasove.com - Украинците докладваха 400 жертви, което автоматично можем да пишем като преувеличени, докато руснаците 68, което пък е твърде малко. Докато в сайта са написали, че около 70 са само официално съобщените и предполагаемите са повече. И дори източник има накрая на статията."Рыбарь": Престъпна небрежност е довела до украинския удар в Макеевка, при който загинаха най-малко 70 руски войници | Glasove.com
автор: "рыбарь".следвайте "гласове" в телеграм в 00.01 ч. на 1 януари 2022 г. три ракети himars удрят сградата на професионалното училище в макеевка, донецка област. от средата на декември в сградата са настанени няколкостотин войници от 14444 полк. да, вglasove.com
Война искат тия, на които си идеологически ибрикчия. И дебилите вече знаят кой разпали тоя конфликт и кой поддържа огъня с пари и оръжие. Аз война никога не съм искала, където и да е по света, но в последните месеци искам силно Китай и Русия да нападнат САЩ. Крайно време е хегемонът-войнолюбец да бъде свален от трона, защото унищожава държави и невинни животи.Други освен теб не виждам да искат война.
Абе това да се измислят нови думи някаква мода ли е в средите евроджендърите? За 10 години в ЕС се появиха повече нови думи отколкото последните 200 в българкста история. И нови не означава, че са смислени.могилизираните
Твърдиш, че съм искала войната и същевременно съм твърдяла, че Русия никога няма да нападне уйня? Последно?Не си искала ти, айде да не връщаме глупостите дето оргазъм получаваш сигурно като ги пишеш как русия ще мачка.
Чакай ся, коледни празници бяха. И платените актьори от фронта почиват. От утре почват пак!Айде (да свършва) че почна вече да дотяга.
И кажи дали ще нападат или не? Че тука някои хора написаха че Русия няма да нападат и 800 страници им се натяква.ПП: Отсега декларирам че съм за Китай. Да няма хър-мър после.