Blinky
Owner
Ха, този ми беше бивш колега, Симо.
Ха, този ми беше бивш колега, Симо.
Ха, ако тогава ти е бил ''бивш'', то сега какъв ли ти е?Ха, този ми беше бивш колега, Симо.
Без да си ме питал, искам да кажа, че не се съгласявам с това твърдение. Но също така, няма да продължи и повече от година година
Преди известно време пусках подобни данни.нали сме прости и не можем да четем
Източник NYT (известен пропутински парцал списван от мужици серящи в храстите).
Ко речи? ще цитирам вашия лагер, хайде да четем и след заглавието ...Която в междупрочем вече се плаща отново във валута,
На никакви въпроси не отговаря. Човека си говори по предварително подготвен сценарии.Молим ти се, интервюто отговаря на толкова много въпроси...
Ти да ги видиш нашите военни какви са англо говорящи, въпреки, че и безплатни уроци по английски имаха ...що мъчат човечеца да отговаря на английски, не видят ли че нивото му е "индиец 3-ти клас".
Санкциите се провалиха: как Русия, Китай и Иран успяха да защитят икономиките си
СанкÑииÑе Ñе пÑовалиÑа: как Ð ÑÑиÑ, ÐиÑай и ÐÑан ÑÑпÑÑа да заÑиÑÑÑ Ð¸ÐºÐ¾Ð½Ð¾Ð¼Ð¸ÐºÐ¸Ñе Ñи - ÐбекÑивно
СанкÑииÑе, наложени Ð¾Ñ Ð¡ÐЩ и ÐС ÑÑеÑÑ Ð ÑÑÐ¸Ñ Ð½Ðµ дадоÑа оÑÐ°ÐºÐ²Ð°Ð½Ð¸Ñ ÑезÑлÑаÑ. ÐÑаговеÑе на СÐЩ – Ð ÑÑиÑ, ÐÑан и ÐиÑай, ÑÑпÑÑа да заÑиÑÑÑ Ð¸ÐºÐ¾Ð½Ð¾Ð¼Ð¸ÐºÐ¸Ñе Ñи, а най-заÑегнаÑа Ð¾Ñ ÑобÑÑвениÑе Ñи ÑанкÑии Ñе...obektivno.bg
Е сега трeбваше ли всички да разбират за Кремълската връзка??Ха, ако тогава ти е бил ''бивш'', то сега какъв ли ти е?
Симо е водещ в Поглед тв - наше момче.
Има, не знаех, че някой се интересуваНещо за украинската Кобилкина няма ли да постнете. Все пак рядко може сексоложка да стане посланик явно е добра в занаята...
Умом — Россию не понять,
Аршином общим не измерить:
У ней особенная стать —
В Россию можно только верить
Още ли дъвчете нещо от което дружно не разбираме? И според мен санкциите не са саправили нищо впечатляващо, но още с налагането им си го казаха, че това са мерки, от които се очакват резултати в дългосрочен план. Дали работят, или не, е рано да се каже.
https://www.dnes.bg/rusia/2022/12/07/zashto-rusiia-vse-oshte-ne-e-postavena-na-kolene.553051