Украйна - Русия какво ви е мнението

До преди няколко дни мислех, че само сатанистите искат да ви чипират. При този вариант имахте решение - продавате земи, коли, къщи и апартамрнти, давате ги на този виден патриот

https://www.bnoshipka.org/

И той докато ви изпива паричките на руска водка, щеше да ви пази, но щом и Путин е в заговора си режете вените да си спестите мъките - иначе чип с главния сървър на НАСА.
Примири се, че не всички могат да бъдат забавни и спри да се пънеш. По-зле става.

Теб само веднъж съм те видяла да бъдеш забавен - когато вярваше, че анонимните ще спрат руската инвазия в уйня с хакерски атаки.

Иначе, ти официално се издигна с 1 левъл по на горе в моите очи.
Достигнахме ли кота 0 или има още много за качване? :oops:

Примири се, че не всички могат да бъдат забавни и спри да се пънеш. По-зле става.

Теб само веднъж съм те видяла да бъдеш забавен - когато вярваше, че анонимните ще спрат руската инвазия в уйня с хакерски атаки.

Не държа да отнемам ролята на клоун на една жена пишеща в темата. Знам, че не съм забавен. Давам ти вариант да се спасиш в укреплението на Владимир Русев. Сега е време да ми покажеш поста с подобно твърдение, че анонимните са щели да спрат инвазията. Писах, че правят каквото могат. Конспиратор, русофил, лъжец. Три в едно в неочаквано добра комбинация.

Писах, че правят каквото могат.
Верно ли? Ми да беше писал, че Гошо бармана може да прави коктейли, тогава или че кучето може да си ближе гъза и го прави...

Е, тоя път ти се получи, признавам.

Верно ли? Ми да беше писал, че Гошо бармана може да прави коктейли, тогава или че кучето може да си ближе гъза и го прави...

Е, тоя път ти се получи, признавам.

Защо се опитваш да се правиш на интересна като само аз ти дадох решение за избягване на чипа?!

Защо се опитваш да се правиш на интересна като само аз ти дадох решение за избягване на чипа?!
Как е възможно да нямаш капка свежо чувство за хумор? И ретарда няма, ама той поне го знае и не се напъва в тая посока. Ти зор да блеснеш с остроумие, но резултатът е все едно си вземаш смешките от Комиците или шоуто на Слави.

Как е възможно да нямаш капка свежо чувство за хумор? И ретарда няма, ама той поне го знае и не се напъва в тая посока. Ти зор да блеснеш с остроумие, но резултатът е все едно си вземаш смешките от Комиците или шоуто на Слави.

Просто ти помогнах да не те чипират.

Просто ти помогнах да не те чипират.
Благодаря ти! За съжаление аз не мога да ти помогна с нищо.

Айде, беше ми приятно. :)

Хахха, тотал щета в опитите да се информира.

Иначе за бледувания запад си прав. Винаги сме били роби за тях и винаги ще бъдем.
"...Къснокомунистическият циник има широк спектър на проявление. . Поради възрастта си те нямат ортодоксално минало зад гърба си и по същество имат твърде малко общо с комунизма като комунизъм. Към прослойката на циниците обаче принадлежат и партийни членове, които известно време са били комунисти в класическия смисъл на думата (някои са преживели и „ревизионисткия" етап).

Моралният срив на комунизма през последните бурни трийсет години в крайна сметка ги превърна в циници. Всеобщата релативизация на първоначално издигнатите в абсолют партийни догми им внуши мисълта, че единственото, което си струва, са доброто положение,парите, радостите на живота.

Те осъзнават неверността, нечестността на своите думи, ала нямат сили да се откажат от привилегиите си...."

"...Къснокомунистическият циник

Неем никва идея що ма вкарваш в некви твои фантазии с тия размисли на тоо бивш БКП член, разочарован от сметкаджийството на запада.

ЕТО КАКВО МИСЛЯТ ЗА РУСНАКА, РУСКИТЕ УМОВЕ, С КОИТО РУСНАКА СЕ ГОРДЕЕ И НИ ДАВА ЗА ПРИМЕР:
„Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” – (Салтиков-Шчедрин)
„Московията – руска тайга, монголска, дива, хищническа”
„Не е мила, не е уютна руската земя – по-зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.” – (Алексей Толстой).
"Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението”. – (Ф. М. Достоевски)
„Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”. – (Михаил Булгаков)
„Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. " – (Максим Горки)
„Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!” – (Аксаков-син)
Ах, как е тежко да се живее в Русия, в този смърдящ център на физически и морален разврат, на подлост, лъжи и злодейства”. – (Аксаков-баща)
„Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят” – (Тургенев)

Последно редактирано:
22.06.2022

"US Colonel and former Virginia State Senator, Richard H. Black: "Ukraine has lost the war"

"Ukraine it's almost completely out of ammunition...Ukraine is loosing 6000 soldiers killed every month; 60 times greater than the US suffered in Vietnam; NATO recognise the war is lost; The sanctions war has failed; Biden attempts to strangle russian trade had failed; Independent countries resent to be told who they may or not trade with; Anyone who expect the Russians to crack do not understand the Russian psyche; The world soon must come to terms with reality, the war is lost" — he stated as well."

22.06.2022
"Ukraine it's almost completely out of ammunition...Ukraine is loosing 6000 soldiers killed every month; 60 times greater than the US suffered in Vietnam; NATO recognise the war is lost; The sanctions war has failed; Biden attempts to strangle russian trade had failed; Independent countries resent to be told who they may or not trade with; Anyone who expect the Russians to crack do not understand the Russian psyche; The world soon must come to terms with reality, the war is lost" — he stated as well."
Некой бот е дефектирал тука.

Сега разбирам защо лево-атлантиците така си харесват уйня. Ми за тях корупцията е най-сигурния белег за демократични ценности.

1673599729028.png

Никой не ми отговори на въпроса: Защо като Бахмут и Соледар нямат оперативно значение, Украйна продължава да налива месо в мелачката?

Горе