Украйна - Русия какво ви е мнението

Сигурно тоя дето е писал описанието под видеото с въпросния "анализ".
Под кое видео?
Търсих сорса му на тоя текст ама Гугъл не извади нищо.

Пригожин e определил като еротични фантазии твърденията на Медведев, че през 2023 ЕС ще се разпадне, а в САЩ ще има гражданска война ....

Untitled.png r.png

Германия, която беше основен и най-голям вносител на руски газ и основен виновник за цялостната зависимост на Европа, вече окончателно не внася и една капка от няколко месеца. Чакаме да фалират до дни.

325152396_1543737862767546_3152801754535173969_n.jpg

И аз имам такава графика, Е, графиксе. ;)

И аз имам такава графика, Е, графиксе. ;)

И какво общо има това с другата графика? Да не говорим, че "обективната" медия ползва манипулативни заглавия и манипулативно прочитане на графиката. Добре, че не е като мейн-стрийма и се информирате "обективно".

Последно редактирано:
И какво общо има това с другата графика?
Много си приличат двете графики, чисто визуално. :D

Иначе, признавам, че статията е доста объркваща, което съвсем не я прави ''манипулативна''. Просто не е заявено ясно и категорично твърдението от заглавието, а са използвани множество показатели за оценка, от което става турлю гювеч. Това ти дава възможност да правиш внушения относно медията, но е факт, че при цялото ви желание, до сега не сте дебънкнали нищо, публикувано в нея. ;)

Никой не ми отговори на въпроса: Защо като Бахмут и Соледар нямат оперативно значение, Украйна продължава да налива месо в мелачката?

Няма ли някой компетентен инфлуенсър, който да ти е отговорил на въпроса с видео? Видимо има противоречие от украйнска страна. Как така Бахмут не е важен стратегически за тях, като е много важен за руското снабдяване? Но да очакваш отговор на този въпрос в български форум, е като да питаш тази врачка

Може да е тактически ход, може и оправдание за евентуакно загубена битка да е. Варианти много, а месомелачката е и за двете страни.

Много си приличат двете графики, чисто визуално. :D

Иначе, признавам, че статията е доста объркваща, което съвсем не я прави ''манипулативна''. Просто не е заявено ясно и категорично твърдението от заглавието, а са използвани множество показатели за оценка, от което става турлю гювеч. Това ти дава възможност да правиш внушения относно медията, но е факт, че при цялото ви желание, до сега не сте дебънкнали нищо, публикувано в нея. ;)
Напротив, заглавието и текста са манипулативни спрямо графиката. В заглавието се твърди "Повече от половината българи не харесват членството ни в ЕС", после в статията пише "49 на сто от анкетираните българи смятат членството ни в ЕС за нещо „напълно позитивно“. 51 % имат неутрална позиция или напълно негативна."

Реално в графиката е показано 49% Позитивно, 32% Неутрално, а Негативно са гласували 14%, некак си "обективно", неутралните са прибавени към тези с негативно мнение и хоп, ето ти страшно "обективното" заглавие и страшно "обективната" статия.

Човекът собственик на сайта, който пише тук да се самосезира.

Човекът собственик на сайта, който пише тук
От няколко места чухме, че сайтът бил на Диляна Гайтанджиева.. :rolleyes:

Те инфлуенсърите да внимават, да не се обърне палачинката, че най-върлия украинофил сред немските журналисти от днес е на памперси. Вижте му постовете в Туитър само, слага с тях всичките ни къпани и некъпани инфлуенсъри взети заедно в малкия си джоб и накрая... да не стане като онзи виц за заека и вълка: Паднал вълкът във вълчи капан, заека минал и го видял, започнал да му се подиграва, да го дразни, и така се запенил, че се подхлъзнал и паднал в ямата при него. Погледнал го с влажни очи и му казал: "Виж, аз... слязох да ти се извиня..."

IMG_20230113_173849_806.jpg

Аз съм официален разпространител на Обективно. Като се разбере кой е собственик, мога да дам банкова сметка. ;)

Аз съм официален разпространител на Обективно. Като се разбере кой е собственик, мога да дам банкова сметка. ;)

Това го обявяват от 3 дена, излиза информация, че този път може и да е вярно и украинските войски се изтегляли. Предстои да видим.

Това го обявяват от 3 дена, излиза информация, че този път може и да е вярно и украинските войски се изтегляли. Предстои да видим.
А, се ми е тая..
Аз се впечатлих от тунелите. Някой още ли пита защо Бахмут/Артьомовск е толкова важен?

https://obektivno.bg/dareniya/

Подна голямо гадаене кой е собственика на този сайт.

https://obektivno.bg/dareniya/

Подна голямо гадаене кой е собственика на този сайт.
И аз това казвам по-предишен пост. ;)

Браво на момичето. Мъка е да я слушаш като дава интервю, но върши добра работа.

Да се направя ли сега на интересен, като NovaPS и да кажа...
То не е нужно да се правиш ;)
Под кое видео?
Търсих сорса му на тоя текст ама Гугъл не извади нищо.
Плесни си един задвратник, той ти е дал заглавието на видеото :D

Тва за 6к загуби го казва около 1:50мин.

Германия, която беше основен и най-голям вносител на руски газ и основен виновник за цялостната зависимост на Европа, вече окончателно не внася и една капка от няколко месеца. Чакаме да фалират до дни.

325152396_1543737862767546_3152801754535173969_n.jpg

Пише ли кои са "другите страни", че гледам имат не малък процент от нула до към 1/3 от цялото потребление. Иначе Норвежците, които ги водят основен "нов" доставчик имат и те почти същия ръст като "другите страни"

Иначе това е положението към момента..
  • Since 23 June 2022 the alert level of the gas emergency plan has been in place. The Bundesnetzagentur is monitoring the situation carefully and is in close contact with the system operators
  • The gas supply in Germany is stable. The security of supply is safeguarded. Overall, the Bundesnetzagentur views the situation as less tense than at the beginning of the winter. A gas deficit situation this winter is becoming increasingly unlikely. However, a worsening of the situation can still not be ruled out. The need to save gas is still important.
  • Changes in imports from Norway may be noticeable from 12 to 17 January 2023 owing to repairs at a compressor station. As the repair work is only expected to take a short amount of time and temperatures are currently mild, the Bundesnetzagentur does not expect any negative impact on security of supply. The reduction in imports will also be relatively small and can be partially made up for from other sources.
  • Gas is mainly being taken out of storage. The total storage level in Germany is 90.73%. The storage level at the Rehden facility is 90.33%.
  • Gas consumption in the week beginning 2 January 2023 was 38% below the average consumption for 2018 to 2021 and 8% higher than in the previous week. Temperatures were 5.1°C higher than in the previous years.
  • The temperature-adjusted consumption in the weeks beginning 26 December 2022 and 2 January 2023 was 25% lower than the reference value for 2018 to 2021 and thus back at a stable level.
  • Wholesale prices have decreased again recently, but still remain at relatively high levels. Businesses and private consumers must continue to adapt to a significantly higher price level.

Да отбележим спада на консумацията с едни 25% по празниците и от 38% в начлото на годината спрямо предходни.
И въпреки, че цената пада.. още е доста висока (двойна) за крайния потребител. Понеже спомена фалит..., ако не ме мързи ше напрая некви снимки тия дни да видите как някой малки бизнеси се "адаптираха".

И аз това казвам по-предишен пост. ;)

Браво на момичето. Мъка е да я слушаш като дава интервю, но върши добра работа.
През януари 2022 г., малко преди популяризирането на конспиративната теория за биолаборатории в Украйна, Диляна Гайтанджиева публикува няколко статии в блога си, в които твърди, че САЩ провежда „биологични експерименти върху войници в Украйна и Грузия“ и че „Пентагонът започва биологически експерименти с български войници“.[8] Тя твърди, че американското посолство в Киев премахва документи, които са свързани с програмата за ограничаване на биологични заплахи.

Оказва се, че това е мистификация, а "премахнатите" документи продължават да са публични и достъпни на сайта на посолството. Скрийншотът на „неработещ“ линк към документите, който Гайтанджиева публикува, е с различен URL от този на посолството.

1-2.png

През януари 2022 г., малко преди популяризирането на конспиративната теория за биолаборатории в Украйна, Диляна Гайтанджиева публикува няколко статии в блога си, в които твърди, че САЩ провежда „биологични експерименти върху войници в Украйна и Грузия“ и че „Пентагонът започва биологически експерименти с български войници“.[8] Тя твърди, че американското посолство в Киев премахва документи, които са свързани с програмата за ограничаване на биологични заплахи.

Оказва се, че това е мистификация, а "премахнатите" документи продължават да са публични и достъпни на сайта на посолството. Скрийншотът на „неработещ“ линк към документите, който Гайтанджиева публикува, е с различен URL от този на посолството.

1-2.png

Да, да... Диляна лъже и Виктория Нюланд лъже, и пентагона лъже, когато си призна за биолабораториите в украйна. Всички лъжат и са теоретици на конспирацията, а щатите са малко бяло пони с добра душа..

Горе