nandibandi
Well-Known Member
Мноо си гаден! Бях го копирала да го пусна първа, ама реших първо да пусна една прахосмукачка...
Супер се кефя на зъбчатки,които ти използват неутралния коментар да генерират дневно извлечение на форумната ти дейност. Ха-ха.Никой, и не искат. Само са се докосвали до т.нар. руска култура и битие, щото нямаше друго.
днес е задушница и прахосмукачки не се пускат ...Мноо си гаден! Бях го копирала да го пусна първа, ама реших първо да пусна една прахосмукачка...
... перални също.днес е задушница и прахосмукачки не се пускат ...
изчакай да се стъмни само... и ще видиш , пък може и да усетишне видях някой от тамошните да е станал, поради свършената домакинска работа.
Сакън! Достатъчно грехове е регистрирала неска.изчакай да се стъмни само... и ще видиш , пък може и да усетиш
Русия е ясна, близък по бит и култура народ лесен за разбиране. Интересно е "евроатлантиците" защо не живеят в Европа?Абе от целия форум някой изобщо живее ли в Русия? Интересно ми е така, щото ако има такъв/такива ами да кажат каква е ситуацията. Много дистанционни експерти има, иначе
Защото е гадно?С всички европейски мангали, демократчини забрани, високи цени, безвкусна храна и т.н. Ходенете на ескурзия с Кредисимо до Лондон, Рим или Кьолн не те прави познавач на западния стандарт, просто поредното заслепено магаре..
аа да бе ще ти каже Лавров - на 24 нападаме ... чакайте ни... ма къде толкоз акъл в тебЗащото е гадно?
Интересна дата:
18 Feb, 2022 11:06
Lavrov labels Western ‘Russia invasion’ claims ‘propaganda, fakes and fiction’
“If they enjoy it, let them,” the foreign minister told RT regarding claims from officials and media
Няма да го каже, защото не казва истината. Просто, точно като тебеаа да бе ще ти каже Лавров - на 24 нападаме ... чакайте ни... ма къде толкоз акъл в теб
не бе тъпак... това се учи във военните университети - изкуството на манипулацията , ама откъде толкова акъл в теб да го осъзнаеш...Няма да го каже, защото не казва истината. Просто, точно като тебе
Аз се движа по друг канон. В моята си лична религия, да си изчистиш къщичката е огромна добродетел.Сакън! Достатъчно грехове е регистрирала неска.
Да ти кажа, България е на такова място, че на 90% всеки има някой роднина, приятел, познат из Европа и там сме що-годе наясно, и не толкова в Русия през последните години. Русия е доста голяма държава та да може човек да прецени какво е в Русия по личния опит на някой, който живее еди къде си. Но като цяло истерията не знам дали има и 10% от истерията, която се развива по медиите...Русия е ясна, близък по бит и култура народ лесен за разбиране. Интересно е "евроатлантиците" защо не живеят в Европа?
С всички европейски мангали, демократчини забрани, високи цени, безвкусна храна и т.н. Ходенете на ескурзия с Кредисимо до Лондон, Рим или Кьолн не те прави познавач на западния стандарт, просто поредното заслепено магаре..
Честно казано, не виждам някой от защитниците на ЕС тук да е наясно точно какво се случва и каква е реалната картинка. Дрънкат се само мантри и се повтаря папагалски от БТВ , Дойче зеле и т.н. парцали. Неща на светлинни години от истината.Да ти кажа, България е на такова място, че на 90% всеки има някой роднина, приятел, познат из Европа и там сме що-годе наясно, и не толкова в Русия през последните години. Русия е доста голяма държава та да може човек да прецени какво е в Русия по личния опит на някой, който живее еди къде си. Но като цяло истерията не знам дали има и 10% от истерията, която се развива по медиите...
Къде заора към Лавров....Защото е гадно?
Интересна дата:
18 Feb, 2022 11:06
Lavrov labels Western ‘Russia invasion’ claims ‘propaganda, fakes and fiction’
“If they enjoy it, let them,” the foreign minister told RT regarding claims from officials and media
Честно казано, не виждам някой от защитниците на ЕС тук да е наясно точно какво се случва и каква е реалната картинка. Дрънкат се само мантри и се повтаря папагалски от БТВ , Дойче зеле и т.н. парцали. Неща на светлинни години от истината.
Да се измъкнем от новия райх да.последния шанс за някаква промяна.
Разбира се, чене ми е ясно само на мен. Най-добре за работещия човек и бизнес е да е близо до дома и близките си. Китай е ноебятна държава и с различни традиции не са за мислене, нито за жалене. Преди ЕС не бяхме руска сателитка а и дори да бяхме качествтот на живот сред хората беше ок.Защо си мислиш, че само на теб ти е ясна картината? Зле било... а къде е по-добре за един работещ обикновен човек или бизнес? В Китай със заплата до преди няколко годични една паница ориз? Ние сме си на мястото не ни мисли. Ако не сме в ЕС и пак станем руска сателитка тогава ще мислим на къде да се спасяваме. Всеки бяга на запад и от там казва колко е зле България... То и тук хора трябват да се гради икономика и държава.
Честно казано, не виждам някой от защитниците на ЕС тук да е наясно точно какво се случва и каква е реалната картинка. Дрънкат се само мантри и се повтаря папагалски от БТВ , Дойче зеле и т.н. парцали. Неща на светлинни години от истината.