абе аз знаех , че вие Кефалите от Петрич сте най простите животни на планетата ама един наркоман като теб да казва каквото и да било е малко смешно...Да ти кажа ли как казваме на майка ти?
П.П.
Завършва с "общата".
Е, точно тук ти е основният проблем - политизираш, и то в неправилна посока. Като куха латерна повтаряш едни и същи клишета, без един сериозен аргумент.
Мислиш ли, че българският потребител може да издържи цените на еврозоната? Пука ли ти изобщо за пенсионерите с 200 евро месечен доход на фона на немските с 2000? Ние просто не покриваме основните критерии за приемане на еврото и в близките 50 години няма да ги покрием. Ако ни пуснат в нарушение на критериите, това ще бъде огромна ярко светеща червена лампа. Всизки знаем защо е тоя зор за еврозоната, поголовно на юруш - единна дигитална валута на ЕС, която ще бъде най-ефективната бухалка срещу инакомислещите.
За теб, разбира се, това са конспирации, въпреки че ти си най-податлив на такива - конспирации, излизащи извън елементарната логика.
Напротив, по-евтини са при нас.Ако мислиш да ми мрънкаш за цигарите и алкохола, да по-скъпи са.
Момчета, нека извадим майките от спора, а и обидите изобщо.
Напротив, по-евтини са при нас.
Иначе, целият ти пост е един безсмислен бълвоч. И от икономика разбираш толкова, колкото от всичко останало.
а твоите размисли са на куц кон с капациЗаключението на руския чипиран трол...
Аз още предни много време казах, че ще са съюзници. Казах и че Китай е следващата суперсила, ако не е глобална организация, то Китай ще е.
Китайският президент Си се готви да посети Москва за среща с Путин
Китайският лидер Си Дзинпин се готви да посети Москва за среща с руския президент Владимир Путин в идните месеци, съобщи Уолстрийт джърнъл, като се позова на добре осведомени източници, пише БТА.fakti.bg
Олекна ли ти като го каза?Заключението на руския чипиран трол...
Бивш колега от една медия, в която работехме. Не ми е състудент.За който не е успял да чуе речта на дядя Вова, чудесно обобщение на най-важните акценти от състудента на @Blinky Симо Миланов
Виж файлът 27973
Е, ти тогава не каза, че е от медия. Думата "колега" ме е подвела. Симо е пич, това е по-важното - наше момче от Поглед тв.Бивш колега от една медия, в която работехме. Не ми е състудент.