аз само мога да предполагам , че си очаквал украйнското знаме да е над Българското, всъщност мога да се хвана на басНе, очаквах такива като теб да го приемат това за нормално.
Крайно време да смениш средата.ЩО? Никой против войната като цяло не е на това мнение. Нищо, ето нещо да се радвате:
Виж файлът 28166
Пъпчиви, ама не се чудят къде да си губят времето и дали да не отскочат до Малдивите някой уикенд. Другите да му мислят.Крайно време да смениш средата.
На твойта достопочтена възраст да бъдеш изложен на меме трафика между пъпчиви програмистчета чисто и просто не е морално!
А, ти си знаеш...Пъпчиви, ама не се чудят къде да си губят времето и дали да не отскочат до Малдивите някой уикенд. Другите да му мислят.
Какво имам да сменям? Нито съм за едните, нито за другите. Но не съм за войната и всякаква агресия. Кво точно спечелихте вие от това, освен, че имате тема, в която ежедневно да си губите времето. Ако може това да се води за някаква победа, но тук пак зависи от човека. На някои и това им осмисля живота.
Както го казвам, и се надявам пак да влезе в крехките съзнания, никой не иска това, взима това, което иска. Щом толкова споменаваш тези гей паради, май си го търсиш тайно.А, ти си знаеш...
Само казвам че неска не си за агресията, утре си развял байрака на еднополовата любов.
Оказва си влияние и ти личи.
само да те питам ... ти колко пъти беше на Малдивите? Питам защото аз бях за последно 2019 година там. ИТ-та и то Българи не видях там ...Пъпчиви, ама не се чудят къде да си губят времето и дали да не отскочат до Малдивите някой уикенд. Другите да му мислят.
Какво имам да сменям? Нито съм за едните, нито за другите. Но не съм за войната и всякаква агресия. Кво точно спечелихте вие от това, освен, че имате тема, в която ежедневно да си губите времето. Ако може това да се води за някаква победа, но тук пак зависи от човека. На някои и това им осмисля живота.
Бях, и чувам мои познати да ходят. Като не си видял жалко. Но въпрос на търсене. Дестинацията е примерна, не се хващайте за всичко. Това е жалък ход за водене на спор.само да те питам ... ти колко пъти беше на Малдивите? Питам защото аз бях за последно 2019 година там. ИТ-та и то Българи не видях там ...
хаха бил е той бил там на Балкана... ИТ-тата освен , че са мега стиснати хора пари дават единствено за чипс и кола докато кодят . Жив програмист да видиш на почивка в някой по известен курорт от Лозенец няма да видиш. И ако си мислиш , че ИТ тата взимат много пари значи си в някаква грешка . Взимат собствениците на такива компании . но не и редовите служители. Да не говорим пък и за една от известните ИТ компании в БГ , че собственика е някакъв сексуално извратен ( компанията се намира на Ботевградско шосе ) за да не споменавам имена ... какви чатове ми попаднаха с него ще се отвратите.Бях, и чувам мои познати да ходят. Като не си видял жалко. Но въпрос на търсене. Дестинацията е примерна, не се хващайте за всичко. Това е жалък ход за водене на спор.
Айде бе, това е новина, че собствениците на бизнес взимат повече пари от работниците. Добре, че си ти да го разбера. И да, повече обичам да си ходя по нашите си места тук. Ако ще споделяш, давай. Всеки е някакъв, няма нищо да ме учуди.хаха бил е той бил там на Балкана... ИТ-тата освен , че са мега стиснати хора пари дават единствено за чипс и кола докато кодят . Жив програмист да видиш на почивка в някой по известен курорт от Лозенец няма да видиш. И ако си мислиш , че ИТ тата взимат много пари значи си в някаква грешка . Взимат собствениците на такива компании . но не и редовите служители. Да не говорим пък и за една от известните ИТ компании в БГ , че собственика е някакъв сексуално извратен ( компанията се намира на Ботевградско шосе ) за да не споменавам имена ... какви чатове ми попаднаха с него ще се отвратите.
Оффф. Ти пък освен да храниш десет години с едни и същи фрази всеки, който търси по-евтин хостинг яко се развиваш ... около храносмилателния тракт ...освен, че имате тема, в която ежедневно да си губите времето
Такива неща са по-интересни, мнението на хората на терен е по-интересно и важно.Американският телевизионен канал NBC показа "шокиращ" репортаж от Крим
Репортерът пристигна там през напълно ремонтирания след взрива Кримски мост и разговаря с местни хора, които му казаха, че са руснаци и са готови да защитават земята си от Украйна.
Нещо по същество имате ли да кажете? Фактите са, че там не е нито украинското нито педалското знаме.аз само мога да предполагам , че си очаквал украйнското знаме да е над Българското, всъщност мога да се хвана на бас