Ебахти прогнилия капитализъм вирее тука!Виж файлът 28303
Москва. И помисли дали не мога да намеря снимки на някое гето в …
Хайде майданчик !!!Айде, Грузия
Насира се с тия речи навсякъде, почва да става обратния ефект.Когато омръзнеш дори на най-либерастката гилдия
Американската киноакадемия не разреши на Зеленски да говори на "Оскарите" - Обективно
За втора поредна година Американската киноакадемия отказва да удовлетвори искането на Зеленски, който се надяваше да продължи участието си от Берлинския филмов фестивал миналия месец с изявление в неделното предаване на „Оскарите” по ABC, съобщи Variety. Майк Симпсън, говорител на американската...obektivno.bg
Насира се с тия речи навсякъде, почва да става обратния ефект.
Пиле, ти участваш повече от активно в темата и ако го намираш за пропилян живот, просто спри. За мен писането тук е възможност да изразя гражданската си позиция, да се информирам и да чуя другата гледна точка. Освен това отнема минимална част от времето ми. Основно работя на компютъра, а в паузите хвърлям по едно око и драсвам по някоя сочна пЦувня, ако се налага.Нанди, давай смело, още 11 страници и удряме 1000. Или казано с други думи - Един пропилян живот.
Аз идвам да видя как върви настроението на ватенките. За мен не е важно да живея за идеята, колкото да се забавлявам тук.Ама как? Та той също си има Оскар! От Шон Пен
Пиле, ти участваш повече от активно в темата и ако го намираш за пропилян живот, просто спри. За мен писането тук е възможност да изразя гражданската си позиция, да се информирам и да чуя другата гледна точка. Освен това отнема минимална част от времето ми. Основно работя на компютъра, а в паузите хвърлям по едно око и драсвам по някоя сочна пЦувня, ако се налага.
Извинявай, кой беше ти, та да ми казваш как точно да изразявам гражданската си позиция???Аз идвам да видя как върви настроението на ватенките. За мен не е важно да живея за идеята, колкото да се забавлявам тук.
Като искаш да си изразиш гражданската позиция, затвори си лаптопа, грабни една кошница яйца и се раздай пред парламента. Драсканиците са за слабите и оправдание за бездействието си. Каква точно гледан точка ще чуеш? И какво като я чуеш като си знаеш едно и също и явно няма сила на света, която да ти промени дори и малко твоето мнение.
Аз съм никой, но и ти с едно писане тук и там през ник, не си по-различно също от никой.Извинявай, кой беше ти, та да ми казваш как точно да изразявам гражданската си позиция???
Като искаш да се забавляваш, вади двойното дилдо от колата и действай. Само не ни занимавай с начините, по които си доставяш удоволствие. Никой няма да забележи отсъствието ти.
Мерси, ще се въздържа.Чувствай се поканена.