От: Украйна в момента!
Interfax: Ammo depot on fire in Lviv after attack by radicals
Obama to Ukraine: “There will be consequences if people step over the line.”
"McCain and Murphy will announce Ukraine sanctions bill today"
Американският сенат в момента работи върху документ налагащ санкции на Украйна... ВЕДНАГА САНКЦИЙТЕ, направо ми иде да псувам...... И после като ми кажете, че западните държави не целели държавен преврат,.. айде холан! Точно това искат, в момента в който протестиращите стрелят и убиват полицаи - новините мълчат, куките като зачаткат някой боклук с палките и всички западни телевизии започват да пропагандират против правителството...
Точно Путин няма да си остави магарето в калта и ще ги разсипе! Аман от тия двойни стандарти и мръсни игри, та да направят от поредната държава - парче земя от третия свят, което да е към техните колоний.....
19:31 GMT:
US President Barack Obama has threatened the Ukrainian government with “consequences” if the violence continues and the Ukrainian military steps into the conflict, Reuters reports.
Черната маймуна Обама веднага си отвори устата
Странно ми е защо единствено налагат санкции, когато се случи нещо неудобно срещу тях. Тъй един път не наложиха санкции на Великобритания, че не иска емигранти, а се караха на нас, че не приемаме африканските терористи /да, повечето не са от Сирия, сирийците се бият за държавата си/. Веднъж не се скараха на Франция, че връща мангалите, а се карат на нас, че не сме им осигурявали по-добър живот....