Фейсбук ще го засече със сигурност. Да не говорим, че трудно ще направиш фейк профили да изглеждат реални за пред бъдещите клиенти.Ако имаш профили пусни една услуга за ревюта на страници. Вървят по 5$ парчето. Ще искараш повече пари, мисля пиши ако те интересува.
Защото не ми пишеш на лични затова тук ще ти пиша. Парите ти ги преведох и си ги взе преди повече от десет дена. Обещаваш могократно ди ми пратиш това , което съм поискал. Чакам още или да ми върнеш парите или да ми дадеш профили.
Да бъдем точни и коректни. Даде ми един женски профил на който се опитах да сменя паролите и пощата и веднага ми поиска разпознаване. А май забравяш , че ти писах че от профила се пускат реклами. Нищо ще почакам .
Ами още чакам профилите . Само съм му ги платил но нищо нямам все още, с изключение на един но през него се пуска реклама и не можех да му сменя пощата тъй като ми иска разпознаване. Тоест нищо.Като ми ги даде ще пиша. Тук.Тези профили, които ти даде може ли да ми кажеш дали през тях е пускана реклама някога преди? Понеже ми дава някакви странни профили, които не мога да проверя без да вляза в тях реално, а ти поне си купувал от него?