secban
Member
От днес не работи отново, както и получавам от време на време 502 bad gateway.На главната. На иконката на раздела или събразделите като дабълкликнеш го маркираше като прочетено, но от известно време не става.
От днес не работи отново, както и получавам от време на време 502 bad gateway.На главната. На иконката на раздела или събразделите като дабълкликнеш го маркираше като прочетено, но от известно време не става.
Аз малко мазах в опити да се оправим сами нощта смених някой версии да видя имали. Понеже левел 1 съпорта се опита да ме убеди че е в сървъра проблема, сега ще го върна към нормланото състояние на настроиките на впса, но след няколко тикета сега девелопърите ще пробват да пресъздадът
да и това смених ходихме нагоре чак до 5.5.20 и вече реших че ми е късно да ръчкам
онтносно снямата до xenforo - това е втория тикет който пускам на вбюлетин за 7 години така че не може да се каже че сме недоволни... нищо че скрипта върви надолу откакто са го напуснали основните девелопъри
Без фб логването при мен работи идеално на ФФ. От известно време забелязвам забавяне на Фейсбук и други странни бъгове. По-добре сте си без външни фб скриптове за логване, освен ако не е фатално за регнатите чрез фб колеги.
Регнатите през фб колеги трява да си ресетнат паролата за ника през бутона гора забравена парoла, те си имат и нормална парола но е случайно генерирана и не я знаят, затова ресет
Ще качим официален аноунсмън но по късно днес че сме я изрязали тази функция от темплейта
Hello
The only thing I can think of is that Facebook did make some changes recently and these have broken many of the Facebook apps.
We are due to alter the Facebook Connect feature in vB4 and vB5 soon to rectify, the changes for vB4 will be in the next beta of 4.2.3. I don't have a date for this but the work will be started soon.
Facebook causing sites to run slowly is a known issue though, it is due to Facebook's servers and thus there isn't much we can do it about.
Kind Regards
Явно до тогава сме без лог форма и лайк бокс. Супер са си от фейса, няма що.Ами ей това горе доул в превод фейбук промени сучпили много апове да чакаме 4.2.3 версия
е лайк бокса го оправих че бяха малко навързани нещата а за лог формата има съобщение на не логнатите как да получат нормална парола