Krumov
Well-Known Member
От: От: Re: Френски Лицей СОФИЯ - Как за 10 000 лева годишно може да си спечелите въш
13 години съм работил в различни заведения София. Част от тях се посещаваха редовно от ученички и ученици от така наречените елитни частни учлища. Нямаше едно дето да не пуши билки или да не трещи хапчета и амфетамини. Редовните разкази бяха как се били напушили преди часовете или как се размазали в Ялат и Червило.
Този извод от преки наблюдения ли е или от агенция ЕЖК (Една Жена Каза)? И аз съм чувала такива неща, но не съм ги виждала. Всички елитни гимназии не мога да огрея, но през последната година всяка вечер се мотая около СМГ и там такова нещо не съм видяла, въпреки че съм се оглеждала :wink:
13 години съм работил в различни заведения София. Част от тях се посещаваха редовно от ученички и ученици от така наречените елитни частни учлища. Нямаше едно дето да не пуши билки или да не трещи хапчета и амфетамини. Редовните разкази бяха как се били напушили преди часовете или как се размазали в Ялат и Червило.