Славия мисля да не ги пипам. ..Те честен мач няматЩе се надяват да бием Славия днеска. Може и някой хикс да врътнат.
Не съм гледам какъв е коефицента за X2.
BTW, какво мислите за Лудогорец днес? 2 коефициент е. Не вярвам да легнат?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Да, току що проверих livescore -а ...греда днес.2:0 за Берое. :lol:
Пичове, аз по традиция на ГОлеми първенства ( ШЛ, Евро, Световно ) взимам един бюджет от 500лв. например и си начесвам крастата - ПОбедител, голмайстор, за някой друг мач интересен и това е. Та, за Европейското ще направя горе-долу същото с малката разлика, че ще сложа 400лв. на 3те ми фаворита за шампиони
Не, аз щях да те питам дали не си го играл.Гледал ли си Х2 колко беше коефицента като казах по-горе? Щото сигурно не е бил и много висок, при тоя 2 за Лудогорец.
По 130 на всеки ли? Или според коефицента... да излезеш на печалба в края.
Ако са ти фаворитите Франция, Испания, и Германия, ползвай моя залог. Ако съм те разбрал правилно за краен победител 2 залога ще са ти губещи. С този се ибединяват големите фаворити. После стискаме палжи да няма изненади :roll:
Питах в един от Рврофутбол какво става при залога със СССР - Русия, Чехословакия - Чехия, Словакия и не знаят как стоят нещата, но най-вероятно се тълкуват като не печелили трите държави първенството.
Като минус тук е, че едни Холандия ги няма да попълнят шампионския тим.
Едно плюсче е, че Франция е домакин. Може поне на ранен етап да имат лека подкрепа на мъжете в черно.
Всичко останало е до моментна форма на отборите и късмет, разбира се :|
С определен бюджет на тези видове залози и за мен е по-правилно да се играе, отколкото на много мачове на краен.
Успех на всички!
По 130 на всеки ли? Или според коефицента... да излезеш на печалба в края.