Абе и аз мисля нещо за велосипед. До работа няма да може да се ходи, освен някакви паркове. Още се чудя, за да не хваща пайжини някъде.
Да, разбрах още в началото. Даунхил.....От МВР болница надолу към мола на Стамболийски.имах предвид down hill това с ходенето до работа е леко безмислено - по-малко от километър между офиса и бърлогата
току що ангажира вниманието на 90% от хормоните на форума Сега ше те зачешат с friend request-иХодя на фитнес с гаджето от време на време, обаче не съм много редовна - около 2 пъти седмично. Но от 10-тина дена не сме ходили. Той нещо си претовари кръста и аз се ослушвам да ходя сама...
Аз ходя, защото по цял ден седя на компютъра. По принцип съм слаба, ама чак хилава. Та във фитнеса мога хем да се раздвижвам, хем да работя за малко сила. Пък и друго си е лятото да ходиш на плажа с плочки по корема. Ех, пуста суета...
Тц, няма да ме стреснеш - лесно ще се справя. I lift, bro!току що ангажира вниманието на 90% от хормоните на форума Сега ше те зачешат с friend request-и