contra
Well-Known Member
От: Цени за изработка на сайтове - Дискусия
1. Клиент (или поне гледната му точка) питащ как върви изработката на сайтове без да предявява особено някакви претенции, освен че май сайтът трябва да е сайт за недвижими имоти.
2. Дискусията е в предприемач.ком
Отговор: цената може примерно да се образува от 3 линии:
1. Колкото ще поиска някое хлапе да инсталира и настрои един Уордпрес.
2. Колкото струва една премиум тема с функционалност за недвижими имоти (мързи ме да търся примери).
3. Колкото ще поиска някой да локализира преведе темата.
$100 вероятно ще стигнат. Даже ще артисат.
ПС: Ако се иска оооооще по-конкретни числа, клиентът може просто да пусне тема "[Търг] За колко пари ши ми напрайте сайт за недвижими имоти? Най-ниското пичели.".
ПС: Забравих фактор номер 2. Може просто да се намери "нулната" версия на темата. Така успешно се вместваме в бюджет < $20 .
Гледам че на теория разисквате, ама ще дам едно практично и примерно ценообразуване в зависимост от наличните фактори:Аз се интересувам от гледната точка на клиент, от целия диалог тук, така е и не се ориентирах в цените за изработка. Та всъщност наистина как вървят цените за изработка на сайт, да речем за недвижими имоти? Ще съм благодарна, ако някой даде конкретен отговор в цифри
1. Клиент (или поне гледната му точка) питащ как върви изработката на сайтове без да предявява особено някакви претенции, освен че май сайтът трябва да е сайт за недвижими имоти.
2. Дискусията е в предприемач.ком
Отговор: цената може примерно да се образува от 3 линии:
1. Колкото ще поиска някое хлапе да инсталира и настрои един Уордпрес.
2. Колкото струва една премиум тема с функционалност за недвижими имоти (мързи ме да търся примери).
3. Колкото ще поиска някой да локализира преведе темата.
$100 вероятно ще стигнат. Даже ще артисат.
ПС: Ако се иска оооооще по-конкретни числа, клиентът може просто да пусне тема "[Търг] За колко пари ши ми напрайте сайт за недвижими имоти? Най-ниското пичели.".
ПС: Забравих фактор номер 2. Може просто да се намери "нулната" версия на темата. Така успешно се вместваме в бюджет < $20 .
Последно редактирано: