ама @krakatau беше баннат от форума
Не знам дали съм в съдебен трилът, ама съм бил на такива дела, че тва тука ще като полет в ясно небе.. леко и спокойно(с леки турболенции).(шегувам се разбира се, казуса си е доста заплетен.)Аз да обвинявам??? Никак даже, просто посочвам грешка, която е в основата на този, така интересен за нас зяпачите конфликт.
Относно мотивите и прегрешенията на двете страни, можем само да гадаем - и го правим, ей така, докато си чоплим семки и си почиваме.
И моля те, излез от съдебния трилър - тая история никога няма да стигне до съд.
Ако и двете страни са достатъчно големи професионалисти, то никога не биха изчепили своите финансови неволи в публичното пространство
Как най-правилно е трябвало да реагират при вече свършен факт и без наличие на документи?
Интересно ми е, защото по принцип хубавото на форума е, че може да даде странична гледна точка (тази на другите потребители), която понякога човек пропуска, когато е на "топа".
Аз съм по старомодната практика, ако някой се опитва да ме изчука с пари - аз му избивам зъбите, защото съм едър и винаги ще се фукам с това. Другите да си търсят правата по правен път, амин
Аз съм по старомодната практика, ако някой се опитва да ме изчука с пари - аз му избивам зъбите, защото съм едър и винаги ще се фукам с това. Другите да си търсят правата по правен път, амин
25% комисион и ти връщам, това с което са те наклецали, деал?Да те наема защитник? Ако биха ми върнали това, което ми дължат разни използвачи, ще си купя къща около София.
Хамелеон с предприемачески дух .
Дебел и силен? :lol:Под "едър" какво имаш предвид? дебел или силен?