Не те ли е срам ве МИШКА!?
Я МИ ПОКАЖИ ХРОНОЛОГИЯТА В КОЯТО СЕ ДОГОВАРЯМЕ ДА ТИ ДОПЛАЩАМ??????????????????????
За кое да ти доплащам изобщо, че ти платих 200 лева ОТНОВО за да ми направиш нещо, което ти така и не направи като хората, после да доплащам? при положение, че дори не съм го и ползвал защото не е това което ми трябва и ми писна да чакам сумати и време за нещо, което накрая ми мина желанието да ползвам!
Като отвори темата да се върнем малко назад? Я погледни колко превода на пари ти правих и за какво?
Първо за приложенията, КОИТО СЪЩО НЕ ПОЛЗВАМ, защото пак не направи нищо като хората, колко до ся над 500 лева съм ти дал ЗА НЕЩО КОЕТО ТАКА И НЕ ПОЛЗВАМ трябваше да направиш споделяне от потребителите след лог ТАКА И НЕ ГО ВИДЯХ ТОВА и то добавях и фенове ЗА ТОВА И СПРЯХ защото ти си големия програмист а нищо не направи! И ИЗВИНЯВАЙ НО НЯМАМ ВРЕМЕ ПОВЕЧЕ да влагам пари в ГЛУПАВИ ПРОЕКТИ, които така и не завършваш и с най-голямата си наглост ще ме сере докато ме няма, че съм го завлякал айде пий си хапчетата мислех те за малко по точен ама се оказа същия плъх, който знаех преди да те хвана да искараш някой лев!
Отделно дето преправи апа и го пусна да го продаваш зад гърба ми няма да го коментирам!
АЙДЕ ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕНЕ И , като имаш нещо да ми кажеш ела ми го кажи в очите не да ме плюеш по форумите при положение, че те ХРАНИХ
НЕБЛАГОДАРНИК!