Аз виждам, че си пускате празните мнения БЛАГОДАРИМ ВИ за което, но ако намеквате, че моя пост е спам аз не смятам така! Уведомявам именно за нередност, това че незнам профила на мършата тук е отделен въпрос, но имейла и пейпал името мисля, че е достатъчно за да се препази някой някога
Темата си е за хора, злоупотребили с потребители тук. Така, че нека се придържаме към темата.
Така се държи ниво за пред комшиите, после идват разходите и се почва търсене на под дърво и камък части 3-та употреба, само за да се задвижи отново тази колаДа ви се чуди човек, защо си купувате коли, които не можете да поддържате?!?
Вие нормални ли сте? Или тука сте мега богатите? Колко често давате 1200-1500 лв за поддръжка? Когато купих колата не мислех, че поддръжката ще е такава. И тя не е. Обслужването е доста евтино, но дюзите и помпата на системата siemens са проблем. Заради това защо не оставите хейтърските спамерски мнения настрана и не започнете да се държите както форума изисква?!
Браво! Герой. Ще кажа на bTV да направи филм за теб. Хайде сега ако се и аргументираш за "мошеник", цена няма да имаш. Имаш ли представа с колко хора съм работил тук и работя? А имаш ли представа колко съм прекарал - нито един. Никога, освен ако не си го е заслужил. Относно това дали мнението ми е за тази тема или не - има администратори. Вие не сте такива. Но сте безполезни.