TheCrazyBastard
Well-Known Member
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Безполезни сме за теб, едва ли за мнението на администраторите. Те преценяват наистина кое е важно, и кое е безполезно, отделно кое е да изтрият... НО на базата нашите мнения! Място за самооценка и самоизтъкнатост се прави в собствени теми, доколкото се саморазбира. Моето мнение е такова, каквото е.. ако щете опишете целия свят като крив, просто ще се отпиша от тази дълга безмислена тема, в която страници наред се саморазправят двойки, а не искам да знам когато се намесят лица, които едва са завършели основно, купили са си средно, кандидатсват за длъжност с висше и имат претенции, че са мега-преприемачи, защото са излъгали половината село или четвърт от най-близкия малък град. Тук трябва да сложим списък с 1+ милиона потребителиБраво! Герой. Ще кажа на bTV да направи филм за теб. Хайде сега ако се и аргументираш за "мошеник", цена няма да имаш. Имаш ли представа с колко хора съм работил тук и работя? А имаш ли представа колко съм прекарал - нито един. Никога, освен ако не си го е заслужил. Относно това дали мнението ми е за тази тема или не - има администратори. Вие не сте такива. Но сте безполезни.