Сигурно съм го писал над 10 пъти но още един път - доверие може да имате само на стар потребител с висок iTrader , такива с 5 мнения на кръст и с малко сделки или никакви - първо той дава , после ти.
Не е до 200-та поста. И аз ги нямам, но имам над 30 честни сделки. Възрастта на профила определено подвежда, мнозина биха се подвели. В случая основание за съмнение дава единствено трейда - само една сделка за толкова време. Тоест не се е доказал като коректен на всяка цена.
Стар потребител с една сделка. Естествено , че не е надежден.
И ти си прав - аз нямам достъп до конкретната тема. Хайде админ-а да разследваС това за 200 поста казвам, че просто този профил явно е фейк. Не е имало как да види темата за страниците от него. Явно има друг профил във форума.
Всъщност темата е била грешно пусната в секция, видима за всички....но след рипорт на Торбалана (най-често той пуска,евалата бате) или друг, е преместена в правилния раздел. Ето защо се е получило така. Но обещавам лично,най-вече към потребителя и Торбалан,че скоро ще сложим и репи. не става явно да сме социални.Точно стар потребител го е излъгал! @fenbg няма 200 поста. Не може да види темата му в раздела "Фейсбук". Явно влиза с два профила... Не измама, а измамна схема.
Ебаси хейтъра бил торбалана майтапя сеВсъщност темата е била грешно пусната в секция, видима за всички....но след рипорт на Торбалана (най-често той пуска,евалата бате) или друг, е преместена в правилния раздел. Ето защо се е получило така. Но обещавам лично,най-вече към потребителя и Торбалан,че скоро ще сложим и репи. не става явно да сме социални.
Специално за страниците винаги гледам да работя с хора с репутация, които малко или много съм следил. Някой като ми каже страх ме е да не ме прецакаш директно му бия "Х"-а
Време е да се върнат репутациите и да нашарим няколко кретена тук, като рози педерунгел например. Не знаех, че още има такива лайна като този. Гледайки му сайта и инфото от хуиса, май май лесно може да се дадат и малко по лични данни за този индивид.Този беше яко червен едно време. Ама сега нали сме social
Ама май много се разпусна форума ми се струва.Време е да се върнат репутациите и да нашарим няколко кретена тук, като рози педерунгел например. Не знаех, че още има такива лайна като този. Гледайки му сайта и инфото от хуиса, май май лесно може да се дадат и малко по лични данни за този индивид.