Пари назаем взимам , но за щастие не ги връщам Това сигурно той го е измислил.Пари назаем само взимаме
Аз съм доверчив човек , още повече че съм му давал и друг път... искам да помагам , когато имам възможност и го правя винаги.От кога се дават във форума и на заем пари на всеки са му нужни пари винаги човек има нужда от пари .... преди с 10 лв можеше човек да си напълни чантата а сега даваш и в чантата ти почти нищо няма...
Така е!Аз пък мисля, че срещу тази скромна сума всеки от вас е научил и получил по нещо. Ти си получил духовно извесение, като си помогнал и дано си научил следващия път да не се извисяваш още по-високо, че лесно се пада. Той е получил 100 лв. и скоро ще научи, че не може да живее дълго с тях и ще му трябват нови 100, ама няма откъде вече да вземе. За 100 лв. толкова много мъдрост, просто няма как иначе да пожънете.
Така е!
Потребителят the_tourist е един от първите 10 с най-висок рейтинг на пазара. Ако такъв се държи некоректно, значи не можеш да имаш доверие на абсолютно никого във форума.
Той е , той е Мога да гарантирам на 100%.И от къде това заключение? Хората са различни и се променят. До вчера може да е бил супер честния, от днес да му прищрака нещо и да завлече някого. Да не говорим, че реално може да не ползва той профила, но това не е оправдание.
Бан би било най-разумното нещо.
Абе този човек кой знае колко я е окъсал, че да почне да иска по 100 лв. във форума. Той е влязъл в "Черният списък на живота" и последната му грижа е черният списък на форума. Той за да стигне до тук, сигурно вече е вземал от близки, познати, роднини и приятели. Това не е перспективно. В най-добрият случай можеш да стигнеш до 1-2к лв.. И какво? Ще се оправи ли? Човекът е за съжаление, даже повече от кредитора му, който е завлачил.