Пич, само да ти кажа, че след има няма няколко седмици, ще са тук с нови никове и ако вие пак правите бизнес по същата логика, пак ще го играем този филм.Ето, баннати са.
![]()
Пич, само да ти кажа, че след има няма няколко седмици, ще са тук с нови никове и ако вие пак правите бизнес по същата логика, пак ще го играем този филм.Ето, баннати са.
![]()
Абе това с рейтинга е голяма хамалогия - 150 символа минимум.Ами то това ясно, ама няма да им личат няколкото успешни сделки. Единия има 7+ и 3-, а другия 23+ и 2-. С новите никове ще са 0:0 и доверието ще е по-трудно.
Иначе пича с 23 плюса изглеждаше точен, дано не му се е случило нещо, така изведнъж да изчезне ...
За злобата съм съгласен, но като се замисля, то в бг форумите си има бая злоба. Само като гледам какво става в групите по фейсбук. Приемайте нещата малко по така. Аз за тия години що хранилка съм отнесъл. И кво, нека си лаят хората.Напълно си прав, но аз подкрепям славчев и мисля, че при доказана злоупотреба трябва да бъдат гонени.![]()
Викаш път на младите.Лошото е, че с времената нещата отиват на по-кофти материал. Едно време доста повече хора си помагах тук, споделяха, даваха идеи, сега някак % на тия, които са дошли да вземат "своето" и дая теглят една майна на всичко драстично се е повишил и честно казано не знам защо. Може би обкръжаващата ги обстановка ги поставя в ситуация да гледат само собствения си интерес и да прегазват повечето морални и човешки принципи, за да го постигнат. И то говорим за някакви мишкарски изпълнения, не за удара на живота им, който да ги направи финансово неангажирани. Дано не съм прав, но последно време читавите все по-рядко се срещат от буклочетата.
![]()
Е сега какво не им харесваш на домейните за по 2 лева парчетоЗа да стане това, което искаш е нужно да си по-активен. И не говоря като посещения и участие във форума, а по-активен в създаването и налагането на правила. Келешите се роят, защото виждат че номера им може да мине. След като единственото наказание е "ма що да го трия като ще се регистрира пак". Ако наистина желаеш тук мястото и атмосферата да са по-сериозни, ще се наложи да тропнеш с крак и да скърцаш със зъби. Знам какви нерви може да ти докара това, но няма друг начин. Ако ще продължиш да караш по течението и да се надяваш нещата сами да се променят към добро - няма да стане. Макар че според мен моментът отдавна е заминал и нещата като цяло са безнадеждни. Сигурно дневните бот keto спамаджии предлагат по-добри сделки от хората, които пускат оферти тук.
Абе това с рейтинга е голяма хамалогия - 150 символа минимум.
Направил съм 10+ сделки тук, но нямам нито една репутация, всеки път като се наканя да оставя на някого и като ми каже - минимум 150 символа и изпсувам и затварям прозореца.
На мене ми отнема повече време да оставя отзив, отколкото да извърша сделката. Fuck this shit
ОК, аз нямам проблеми. Но е практика да се съветваме един друг с кула, защото все пак всеки има мнение по въпроса. А и уж поддържаме имиджа на толерантен към всеки форум. Стараем се да имаме толеранс дори към харектери, които си мислят, че са много оригинални и са звездите тук, както и към тези, които са свикнали да се държат като идиоти и хората да ги търпят по една или друга причина. Определено твоето мнение ще повлияе на бъдещето водене.Само ще се радвам да си продължавате с репортите, защото се гледат и определено мисля, че се отреагирват.
![]()
Да, това ок, ама ми се ще да слагам и тема. Някои май успяват ама ... може би трябва да се вдигне някакъв максимален брой допустими символи за полето ... Предполагам е конфигурацияЗа да не ви иска 250 символа оставяте полето "thread (optional)" празно, но пак иска 100 символа, които може да са .................................................
Голям дерт кой ще е първи като става дума за 14 лева.
Това, че си стар юзър тук не значи нищо, интернеда не се изчерпва със форума.
Oks, Сега ще го видя. Уж го оправяхме и този шит. Скоро сменяме и слагаме новата версия. Само да не се стреснете от дизайна.Тя системата има бъг някакъв мисля, @Blinky и куула трябва да я пооправят. Аз не мога да закачам тема на сделката никога, казва ми, че нещо съм превишил.
Иначе Светльо, ние май работихме с теб наскоро. Ще погледна пак и ако сме работили, ще ти там фийдбак, положителен, нямаш грижи. Като цяло особено на нови потребители гледам да давам ако са били коректни и точни. Пък старите кучета се знаем, ама и на тях гледам да давам, ако сме свършили точно работата.
И аз съм ЗА да се дава път на младите, просто като видя някой с 3 мнения и 0 репутация и не знае какво иска и почне да се обяснява - задължително първо парите. Така се гради доверие. Като самият той е коректен, обикновено няма нищо против. А като си направи 10 сдлеки и почва да се сеща сам да иска и дава репутация, защото разбира, че и важна.
Едит: ето това ми дава като се опитам да пусна тема в трейда:
![]()
![]()