Чета робите и гледам простотия след простотия се излива. Нормално, същите, все същите, и все така ще си бъде.
Дреме ми за бираджиите. Нямам притеснения - Шенгенчето е факт, не пукнах от ваксата, всичко е на 6
Човекът не прави разлика, това е защото капацитета е толкова.
Явно не обръща и внимание на много други "нормални" за него неща, но битието определя съзнанието са казали. И не знам кой къде е живял и какво е гледал, но по улиците на големите европейски столици (не периферията), не съм виждал такова нещо, или някой да се влачи с PVC двулитровка като тук. Но пък знам ли, явно и те са тайни милионери.
За всезнаещата, която явно пак не е чела, това с газовите камери не е точно така, но нали тук хейта е важен.
Превръщането на смъртта в процес. СССР стана първата държава, използвала „химическо оръжие“ срещу собственото си население. При потушаването на Тамбовското въстание на селяните са използвани отровни газове. Колкото и да е странно, все още има хора, които искат да спорят … Weiterlesen →
www.bulblog.com
Съмнявам се и кремацията да е измислено от немците:
bg.wikipedia.org
Колкото кой е избил повече, тук е пак друг води класацията: Йосиф Сталин. Вашият "човек". За това като ти го напишат безделниците в някой форум или социална мрежа, проверяваш винаги справка:
www.economic.bg
За другите крещящи госпижички, с необясним страх от гейове и мигранти, ще им напиша да се лекуват. Крумовата ватенка е ясна....всеки линк, който му попада е споделен тук с коментар "Колко зле е Европа". Там положението вече е неспасяемо и необратимо. Човекът е с тежък мензис откакто се е родил. Ако е стигнал Европа, гейовете и не знам си какви евро глупости да са му виновни, значи още не е стигнал грам до основния си проблем.
За останалите -
Честито.