tedkata_m
Well-Known Member
Викаш там има дисциплина, не е за нас.Нещо хич не ми изглежда шенгенско
В Германия вече ще глобяват заради безцелна разходка с кола
Санкцията от 100 евро заплашва и мотоциклетиститеautomedia.investor.bg
Викаш там има дисциплина, не е за нас.Нещо хич не ми изглежда шенгенско
В Германия вече ще глобяват заради безцелна разходка с кола
Санкцията от 100 евро заплашва и мотоциклетиститеautomedia.investor.bg
Разходките с автомобили звучат много примамливо за много шофьори, но в Германия те вече могат да им донесат и неочаквани глоби, ако пътуват без конкретна дестинация. Същото се отнася и за мотоциклетистите, става ясно от новите мерки, предприети от Федералното министерство на цифровите въпроси и транспортаВикаш там има дисциплина, не е за нас.
Нима имаш в предвид 15 минутните градове ?Наясно си точно защо изобщо измислиха простотията с врдените емисии?
Не, това даже не го знам какво е. И е много лесно да се разбере какво е стига човек да проследи последните пет години цирка с емсиите и електромобилите.Нима имаш в предвид 15 минутните градове ?
Конспиратор
От лятото на 2023 г. има възможност съдът да наложи забрана за извеждане на дете. Точно както може и да разреши извеждането му.А колко разведени родители ще изреват сега, че единия е извел детето без съгласието на другия. В някои случаи може да е ок, но вашите плюсове ще бъдат огромни минуси за други.
От лятото на 2023 г. има възможност съдът да наложи забрана за извеждане на дете. Точно както може и да разреши извеждането му.
Ела си у нас да си дрифтиш на воля!Разходките с автомобили звучат много примамливо за много шофьори, но в Германия те вече могат да им донесат и неочаквани глоби, ако пътуват без конкретна дестинация. Същото се отнася и за мотоциклетистите, става ясно от новите мерки, предприети от Федералното министерство на цифровите въпроси и транспорта
Къде виждаш дисциплината в това? Наясно си точно защо изобщо измислиха простотията с вредните емисии? Давам ти жокер - Няма връзка с глобалното затопляне.
Подобни инциденти е имало и пак ще има, за съжаление.Пускам ти новина от преди час - случва се. Съдът може вече да започне да налага заабраната. Детето е изведено и отделено от бащата. Плюсовете на въздушен шенген не са плюс за въпросния баща. Това искам да кажа.
Да, тук таме гледаме и по новини интересни неща: друсани с 200 км/ц, тинове без книжка, пияни газят хора по пешеходни, богати комплексари отнемащи невинни животи, но да, лоши германци. Не разбирам споделянето на линкове, които показват колко ние имаме какво да учим.Ела си у нас да си дрифтиш на воля!
Да. Не е новина. Постоянно има подобни репортажи. Сега явно е модерно да се връзва с Шенген.Подобни инциденти е имало и пак ще има, за съжаление.
Внучето на мой приятел преди 15 години бащата го изведе полулегално /дълго е за обяснение/. Мина една година преди да го върнат по съдебен ред.
Шенген е улеснение за пътуващите. Някои ще злоупотребят с него. Нищо ново под слънцето.
Явно правенето на бита лисица е заразно. Гледам и на теб се е лепналоДа, тук таме гледаме и по новини интересни неща: друсани с 200 км/ц, тинове без книжка, пияни газят хора по пешеходни, богати комплексари отнемащи невинни животи, но да, лоши германци. Не разбирам споделянето на линкове, които показват колко ние имаме какво да учим.
Да. Не е новина. Постоянно има подобни репортажи. Сега явно е модерно да се връзва с Шенген.
Позволи ме да те изчета, а не изслушам. Ти се концентрирай.Блинки, слушай сега, ама се съсредоточи.
Дай си 3 минути и много сериозно се замисли, какви са реалните ползи от тоя въздушен шенген.
До като го мислиш, аз ще кажа моето твърдо мнение по въпроса.
За мен това е просто една голяма подигравка с нас..
Разликата е абсолютно никаква, за хората специално, защото така или иначе това е една контролирана среда. И с шенген и без шенген, летищата са контролирана среда. Същото е и с водния... се у дупе
Просто ни затвориха устата по най-балъшкия (за нас) начин, и това не е лошото, лошото е, че така спечелиха НАЙСЕ време.. време през което всичко може да се промени коренно, а ние в същото това време, вече нямаме глас, защото НАЛИ вече сме в шенген..
Балъци на вход, Сър
за протокола - не споря, просто защото тук няма грам почва за спор, присмивам с цяло сърце на цялата тази ситуация и на надъханите еу фенове...
Добре, ще си го преведа това някой ден, но не очаквай отговор.Явно правенето на бита лисица е заразно. Гледам и на теб се е лепнало
ПП са минус 10% Блинкс. Подкупни обещания за администрацията, която ти уж недолюбваш.Добре, ще си го преведа това някой ден, но не очаквай отговор.
Позволи ме да те изчета, а не изслушам. Ти се концентрирай.
Ти, ако не искаш контрол, има и такива места по света. Разбира се, че се контролира, какво опакваш. Ще се изненадаш, но след 11-ти септември, още повече.
И румънците са на мнение, че е подигравка, но го приеха. Нямам намерена новина, че са се отказали. Някаква стъпка е, да, може би има причина да не е пълен, ако и ти се позамислиш, че разбереш защо. Ще ти го напомнят и 240-те идиота есента.
Не ми пука кой знае колко за ЕС, не съм привърженик да живея навън, не искам, но ми се ще да се случват някакви неща, които да не ме карат да се чувствам като в Замунда. И тук ще се изненадаш, но горе долу сме в тази част на класацията, отколкото в горната. И то по почти всички параграфи.
Една малка, но съвсем реална полза - няма нужда от безумните декларации-съгласие от двамата родители за излизане на дете зад граница. Отнема месеци да се изкара разрешение от съда при нужда. Ако например детето има нужда от спешно лечение ...
Спорим за това дали е зле или добре, че сме приети, дори и частично. Другото е размивка от това. Писах за тези схеми - като се случат, ще можеш да говориш с факти, както е приемането ни. Нещо, което ти отричаш сега, докато аз ще кажа "прав беше", ако се случи твоето. Това е разликата.
Тъй като си по-запознат, какво точно ще се случи? Защото аз видях (случило се и е истина, не бъдеще неясно), че всичко що бе тук като мигранти изчезна, защото нямаме добре развит социален туризъм....и това е факт. Ето ти и моето предположение, защото смятам, че е редно и аз да ползвам, щом са равносилни на вече случилите се неща, според вас: В най-лошия сценарии, ще ни ги върнат, ще видят как точно се вирее тук, и ще хванат пак на някъде, докато не пробият, до тогава, за разлика от Европа, ние не търпим толеранс и ще има доста интересни случки на набити, позволили си нещо повече. Други ще си намерят мястото тук по нормален начин, а трети ще се върнат, но смятам, че тук няма да се задържат. И сделката ще излезе може би солено за другата страна. Не е факт, не смея да кажа, че точно така ще стане, но е размисъл в тази насока.
Моят героизъм? Само аз ли съм се боцнал??? Имаш си мнение - споделяш го. Аз го уважавам. Ама да хейтиш всичко, което съм написал си е чиста проба комплексарщина. А и дори частичен Шенген е крачка напред, не виждам защо искаш да вървим назад. Не ми отговаряй, че винаги си прав.