Не ми се четат парцали, за това пропускам написното до тук. Ако шефът ти неглижира seo усилията ти, то е защото тези усилия не показват резултати. Ако му изкарваш пари, няма как да го прави.
А ти какво направи, за да покажеш на шефа ти, че греши в преценката си?Явно нямаш понятие какви са повечето шефове на фирми в БГ. Аз съм в подобна позиция на този човек тук, но не ми се влиза в подробности. За жалост не е както казваш...
Имах личен сайт, бях се похвалил, а и на визитката ми беше също като започвах работа. Подхвърлиха ми дали не мога да направя на фирмата сайт и аз захапах кукичката. Без въобще да преговарям за заплащане. Смятах, че един честен и коректен шеф сам ще се сети за това. Наивник.Шефът ти ли ти възложи да направиш и оптимизираш сайта или ти прояви инициатива?
В гадна ситуация и, ако сега спреш да се занимаваш със сайта, шефът ти ще те гледа с лошо вече, тъй като го е приел за даденост.Имах личен сайт, бях се похвалил, а и на визитката ми беше също като започвах работа. Подхвърлиха ми дали не мога да направя на фирмата сайт и аз захапах кукичката. Без въобще да преговарям за заплащане. Смятах, че един честен и коректен шеф сам ще се сети за това. Наивник.
Нещо такова. Май е крайно време да си призная, че разбирам само от статични страници с обикновен html. За това казах, че ще падне яко учене. Освен ако някой случайно намери време и ми посочи лесен за мен начин да внедря тези неща в статичните си страници. Смятах да търся в cpanel нещо готово и аз не знам какво. Мисля, най-ценно ще е, ако обявя някаква отстъпка, за хората направили онлайн поръчка. В смисъл, комбинирам няколко от съветите по-горе. Тази поръчка ще идва направо при мен, така ще заобиколя търговците. Пък отстъпката ще е някаква минимална, ако шефа нещо се газира, ще му предложа да ми я дръпне от заплатата. Ако е достатъчно глупав да го направи, наистина нямам място там. Също форма за запитвания и чат, където който не е ориентиран може да задава въпроси. Тези две неща с малко помощ, мисля мога да ги внедря в html-а си. Ще направя една отделна поща на която да идват формите и от която да отговарям.doncho73 - и сега дилемата ти е как от жертва да станеш акула ...
Нещо такова. Май е крайно време да си призная, че разбирам само от статични страници с обикновен html. За това казах, че ще падне яко учене. Освен ако някой случайно намери време и ми посочи лесен за мен начин да внедря тези неща в статичните си страници. Смятах да търся в cpanel нещо готово и аз не знам какво. Мисля, най-ценно ще е, ако обявя някаква отстъпка, за хората направили онлайн поръчка. В смисъл, комбинирам няколко от съветите по-горе. Тази поръчка ще идва направо при мен, така ще заобиколя търговците. Пък отстъпката ще е някаква минимална, ако шефа нещо се газира, ще му предложа да ми я дръпне от заплатата. Ако е достатъчно глупав да го направи, наистина нямам място там. Също форма за запитвания и чат, където който не е ориентиран може да задава въпроси. Тези две неща с малко помощ, мисля мога да ги внедря в html-а си. Ще направя една отделна поща на която да идват формите и от която да отговарям.
Да, това е момента, който може да последва след като направиш това да докажеш всичко, което си направил и води резултати. И аз мразя това, което ти се случва, защото ми се случваше преди година в една малка фирма. И то точно в частта SEO. Така, че те разбирам напълно.Като шева не се интересува от сайта, зарежи го. Направи си собствен сайт и оптимизирай него. Няма смисъл да правиш нещо в работата, което не е оценено и което въобще не се търси. Може да стане и по-зле даже - да ти каже, че ти плаща за една работа, а ти вършиш други глупости. Другият вариант е да напуснеш и да си намериш по-нормална работа, която ти харесва и където, ще се оцени това, което правиш.
` `100 KILA каза:Толко си генгста' колко Мики Маус.