От: Шефа неглижира SEO усилията ми
Блинки - точно това планирам, дано успея да си изиграя картите умно.
Крос, знам, че така ще получа много по-конкретни и полезни съвети, но си имам принципи и в никакъв случай не бих рискувал реномето на фирмата.
Точно в десяткатаВ гадна ситуация си, ако сега спреш да се занимаваш със сайта, шефът ти ще те гледа с лошо вече, тъй като го е приел за даденост.
Грешиш, форумите са 6 (шест). Както казах, не съм профи и нямам идея как да измеря труда си. Това за което се сещам е, че по основната дейност на фирмата Гугъл връща около 200 000 резултата, като моя е на 6-та позиция. По основната дейност + града е на първо място от около 60 000 резултата. Има ли начин да разбера, колко търсения на ден има с тия ключови думи? Защото ако от 120 търсения на ден 100 идват при мен, мисля няма какво повече да се желае. И да уточня, забранил съм на търсачката да ми показва персонализиран резултат, като за по-сигурно я проверявам и в private mode и то през прокси извън BG. Резултата е идентичен.Дончо разбира от SEO колкото коминочистач може да кара влак. Пуснал е 2 еднакви теми в 2 форума, демек дублирано съдържание.
И за двете съм посочил аргументи по-горе.аз ако съм ти шеф, директно си уволнен. за чии ще заобикаляш тъговците, като това не ти е работа?
да не говорим, че с тва изказване - знам само html, ама съм сео специалист, прозвуча като знам горе-долу азбуката, ама мисля, че съм конкуренция на Стивън Кинг.
Блинки - точно това планирам, дано успея да си изиграя картите умно.
Крос, знам, че така ще получа много по-конкретни и полезни съвети, но си имам принципи и в никакъв случай не бих рискувал реномето на фирмата.