coolice
Owner
Re: От: Re: От: Ще фалира ли България?
е може и да си прав за морето че е по особено аз като не съм морски тип за мен навсякъде е едно и също... Иначе аз ти описах какво ще стане с голяма част от кварталните приятелчета... колкото и да е тъжно...
Аз минах през един тип нов кръг преди няколко години там всички бяхме честно печелещи (на БФБ) ама на някой старта им беше с голям гръб от мама и тати за който комунизма не беше свършил като за всички... може някой ден да ви го разкажа подробно... та там имаше много новосъздаени от нищото принцове и принцеси.. имах си и приятелчета имах и познати ама кризата ги отвя впоследвие останаха да не кажа еденици който спасиха статус... като тези с гърба са си добре но са още по малко а и не сами близки... та какво се случи през 2010 на една инвеститорска конференция народа се нахвърли кетъринга като невиждал и това ми беше в повече... нищо принцовско и принеско не беше останал в голяма част от масата... и не съм се занимавал да ходя и да илизам с такива хора...
Иначе аз не мога да сетя за друга такава еднородна група освен форума тук но тук сме виртуални дали съм в бг или в испания (аз я предпочитам) все тая въпроса е че та мога да си развивам още един бизнес който тук не мога и да се чуствам по стабилен...че тази нестабилност ми идва в повече знам ли...
а за филипините и 1000 долара ще си ок ама там не можеш да вземеш от пазара 3000 за сайт ... аз искам да се развивам затова ми се маха
То море навсякъде има енергията не е същата усещането не е същото - като да караш колело винаги си помниш първото колело и колкто и да имаш винаги за него ще се сещаш и говориш.
Бе знаеш ли вече 25та карам и за някой неща не ми трябват 30, да така си е - аз и виждам като бях по малък кво бе и сега какво е. Битовизма яко обгръща всички. Спасението е може би да влезеш в нови кръгове - къде всичко е по инциативно и организирано с цел развитие - знам че в БГ ги има просто не съм дорасъл до там да стигна,
Ами спрямо кое щото УК и западна Европа редица неща са си по евтини, е верно като дойде мастита монопол и се картелизират нещата редица стоки са по евройпески че и повече. С един 1000 долара мога да живея като цар във Филипитините да си наема къща на морето едно яко бунгалце и по 50 долара на икономка/домакиня да давам и всичко друго по живот да го давам - от икономическа гледна точка има редица облаги. Но както казвам енергията не е същата, превързал съм се към страната ей на вчера до Русе ходих и и има няма 200 км десетки природни красоти имаше - планини, равнини, огоромни поля, реки и море - едно хубаво слънце бе обагрило всичко в прекрасни цветове - като ида е в УК ме вали нон стоп е не мерси накрая ще си лея куршума, пък нека бизнеса е от класа - свикнал съм на това за мен е хубаво, за други не - който може остава който не заминва - никой не го бии по главата - сега ми е такова мисленето след време може се промени, като всичко в природата подлежи на изменение дано тогава в БГ е по-добре
Ето и една снимка, после как да не го обичам това място:
Виж файлът 3355
е може и да си прав за морето че е по особено аз като не съм морски тип за мен навсякъде е едно и също... Иначе аз ти описах какво ще стане с голяма част от кварталните приятелчета... колкото и да е тъжно...
Аз минах през един тип нов кръг преди няколко години там всички бяхме честно печелещи (на БФБ) ама на някой старта им беше с голям гръб от мама и тати за който комунизма не беше свършил като за всички... може някой ден да ви го разкажа подробно... та там имаше много новосъздаени от нищото принцове и принцеси.. имах си и приятелчета имах и познати ама кризата ги отвя впоследвие останаха да не кажа еденици който спасиха статус... като тези с гърба са си добре но са още по малко а и не сами близки... та какво се случи през 2010 на една инвеститорска конференция народа се нахвърли кетъринга като невиждал и това ми беше в повече... нищо принцовско и принеско не беше останал в голяма част от масата... и не съм се занимавал да ходя и да илизам с такива хора...
Иначе аз не мога да сетя за друга такава еднородна група освен форума тук но тук сме виртуални дали съм в бг или в испания (аз я предпочитам) все тая въпроса е че та мога да си развивам още един бизнес който тук не мога и да се чуствам по стабилен...че тази нестабилност ми идва в повече знам ли...
а за филипините и 1000 долара ще си ок ама там не можеш да вземеш от пазара 3000 за сайт ... аз искам да се развивам затова ми се маха