Мен ме дразни, че хората вместо да пускат повече интересни и полезни теми, пуснат някоя тъпня, политическа глупост, която е присъща за това правителство (което не е нито новина, нито изненада), караница с някой и друго, което реално на никой не му е нужно. Други пък използват мястото, за да се оплачат от света. И в същото време нищо интересно. Ако това го нямаше, всичко друго, което мислите за кофти, нямаше д ами прави впечатление, защото съм наясно, че сме се събрали много различни характери и това да се разбираме на 100% щеше да е повече от странно, но като си помагаме и уважаваме, това вече е друго, пък нека да не харесваме Х или У.
Да, всички, които казаха, че сме тук да правим пари и да си помагаме, ги подкрепям на 100%. Никога не съм подхождал негативно или зле настроено към никой, помагам на всеки (нов, стар). Нямам разграничение на хората, естествено тези, които са дали повече за местенцето тук са ми идея по-скъпи, но реално никога на съм поставял някой или друг.
Като ме виждат по семинари и конференции, някои асоциират форума с място, на което виреят хора с проблеми, говоря за лични проблеми. Било място, в което се
събират и не толкова опитни хора (което е така поради големия % новобранци, на които им се обръща внимание, за да станата част от опитните), но и истински специалисти в областта си, малки кретенчета със самочувствие и в този стил. Те не са част от нас поради това или може би нещо друго. Не ми пука в интерес на истината, пука ми за хората, които са тук. Защото бизнеса се прави без драми. Ако искаш да аутсортнеш нещо и човека е тук, не ми се вярва да си толкова велик, че да го пропуснеш, защото имаш лошо мнение за форума. Нали не искате тези хора, с гореспоменатото мнение, да са прави? Аз лично не мисля, че са прави. А това, че някой нещо казал на друг, какво ви пука. Вие сте в криза, войната се дови другаде, не ви ли е ясно това. Не знам къде я намирате тази енергия да се хабите за глупости, а в същото време бизнеса да е зациклил.
Много е важно да си помагаме сега, в тези скапани времена.