CryptoInvest
Active Member
Една картинка, а толкова много истина
Всички сте умни, но и големи песимисти.
Имате дарбата, и от най- гениалната идея, да и искарате 1000000.. недостатъка.
То затова и не знам да има българин, станал богат и световно известен, с няква такава идея.
Богати българи има единствено, чрез мафия.
Ти затова ли искаш там да влезеВсички сте умни, но и големи песимисти.
То затова и не знам да има българин, станал богат и световно известен, с няква такава идея.
Май ще ми се сбъдне мечтата... Да събера пенчев и борислав, след това да заснема видео, което ще кача в тубата. След това просто ще гледам как ставам милионер.Всички сте умни, но и големи песимисти.
Ой, неразумнии юроде, поради что си толкоз проС
https://profit.bg/kompanii/vladimir-tenev-ili-balgarinat-s-kompaniya-za-13-mlrd-dolara/
По нагоре питах за Българин в дето е забогатял по честен начин в БЪЛГАРИЯ... Все още няма отговори
Абе вие хора интернет нямате ли или не ползвате търсачки?
http://www.mediapool.bg/telerik-ofitsialno-stana-progres-news249286.html
После защо се чудим що има толкова Американофили и РУсофили, ми щото всички са българофоби!
Много хубаво успя да намериш едни успели Българи. Ся ако зачекнем темата, защо аджеба, амерински и европейски фирми правят аутсорсинг в БГ. Само не казваите щото сме супер програмисти дето никъде другде по света ги няма...
Ще ми сбъднеш мечтата, ако не си на всяко гърне похлюпак.Май ще ми се сбъдне мечтата... Да събера пенчев и борислав, след това да заснема видео, което ще кача в тубата. След това просто ще гледам как ставам милионер.
Много хубаво успя да намериш едни успели Българи. Ся ако зачекнем темата, защо аджеба, амерински и европейски фирми правят аутсорсинг в БГ. Само не казваите щото сме супер програмисти дето никъде другде по света ги няма...
Абе аз много добре го знам, ама от това да доидеш в някаква забутана държава, да хванеш хора дето ще ти вършат работата и ще им плащаш жълти стотинки по "шанаджииска" работа здраве му кажи
По нагоре питах за Българин в дето е забогатял по честен начин в БЪЛГАРИЯ... Все още няма отговори
И аз визирах българи в България, но някои се правят на разсеяни.По нагоре питах за Българин в дето е забогатял по честен начин в БЪЛГАРИЯ... Все още няма отговори
walltopia, imperia online, xssoftware, hanovete, chaos group?И аз визирах българи в България, но някои се правят на разсеяни.
walltopia, imperia online, xssoftware, hanovete, chaos group?