H1pNoTiC каза:За таговете голямо значение имат H така и болда, за другите незная.
Може човече, аз на видео не вярвам и спайдър мен го има на клипчета, но не значи че е реален. Може да е минилано значението но при мен имаше разлика и на оптимизирана и неоптимизирана ЦМС-ка. Аз ти казвам от личен опит, а това че тоя Мат Кутз всички му се кефят като на бат Бойко не ма грее мене :wink:icakis каза:H1pNoTiC каза:За таговете голямо значение имат H така и болда, за другите незная.
ако имаш предвид голямо значение за SEO за болда не стои така въпросът, значението е минимално, виж първото видео:
http://dichev.com/blog/seo/matt_cutts_google_webspam_head_video
icakis каза:(много не вярват че duplicate content се наказва). Аз също ти казвам от опит че ефекта е минимален
MacTeP каза:icakis каза:(много не вярват че duplicate content се наказва). Аз също ти казвам от опит че ефекта е минимален
Зависи от обема дублирана информация
Да, така е. И търсачките четат дублажа, като минимална единица е - изречението, не дума или фраза. Но си мился че това се знае добре. Не се наказва строго, но може да паднеш с позиции, както и да оптидеш в съплементта. А аз казвам че от доблирано до уникално съдържание - разликата е голяма.MacTeP каза:icakis каза:(много не вярват че duplicate content се наказва). Аз също ти казвам от опит че ефекта е минимален
AxCx каза:MacTeP каза:icakis каза:(много не вярват че duplicate content се наказва). Аз също ти казвам от опит че ефекта е минимален
Можете ли да обясните малко по-подробно че ми стана интересно ? Мерси предварително.
icakis каза:ами Blinky го написа:
Не се наказва строго, но може да паднеш с позиции, както и да оптидеш в съплементта.
иначе е вярно, че зависи от обема дублирана информация, не съм твърдял обратното...
Батенце, съсредоточи се - темата е за дублираният контент. Не вмъквай неща, които всички знаеме - може да паднеш даже ако си линкнал към някой кофти сайт, ако става за въпрос.AxCx каза:Ами то има много фактори от които се пада с позиции, но аз лично не бих го нарекъл наказание.
Blinky каза:В такъв случай не очаквай добро топлериране от Google, говоря за позициите ти в него. Ако трафика ти е от други търсачки, няма лошо. Но не ми се вярва да се ранкнеш добре с контент, който е на още "n" сайта, независимо колко е тръстед твоят. :wink:
AxCx каза:Blinky каза:В такъв случай не очаквай добро топлериране от Google, говоря за позициите ти в него. Ако трафика ти е от други търсачки, няма лошо. Но не ми се вярва да се ранкнеш добре с контент, който е на още "n" сайта, независимо колко е тръстед твоят. :wink:
Трафика ми от много време е само от Google, не знам как се ранкват сайтовете ми но все пак от 2 години ми позволяват да не работя. Мисля че в реалния живот нещата не са съвсем такива, каквито ги описва Matt Cunts и други от агитката.
7.86 милона акции по $6.43 прави 52 милиона капитализация а преди няколко месеца са се стргували и по $17 или към 130 милиона капитализация. 70 милона назад....
Факторите са комплексни не само деранкането от гугъл смъкна цента на аскциите но определено допринесе