Аз пък съм расист и ти, негро, къв го дириш тука?съгласен със vaskoa нищо че съм националист виж са турчин да го каже ;д
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2915431
може да не стават за нищо тея, но за жалост това си е истината. Доколко е правдоподобно че е казано от гръцкия премиер не се знае. Чиста доза вестникарски простотии, но има много лоши истини вътре ...
Сетих се нещо за тази тема
Може да сме "тъпи", може да е "лош материала", но сме на хубаво място ... като че ли това ни спасява понякого. Еми приемаме отворено всякакви чужденци Сега например Румънските бизнесмени ще ни тъпчат територията, или поне тази покрай Дунава и Морето, щото при тях ДДС-то 24 %, данъка за колите по 1500 евро , заплатите на държавните чиновници достигат до 2500 евро.. Само нека от време на време да се появява по някой свястен политик .
Аз в Румъния не им знам стандарта как е ама щом е нормално да плащат по €1500 за регистрация на кола значи са доста по-напред от нас. В Бълхария с една средна заплата не можеш кола 10 годишен дръглясник изхвърлен от германец да си купиш камо ли да дадеш €1500 за регистрация, правете си изводите. Така че изводът е; хората вървят напред пък ние сме на кръстопътя и чакаме "отворено" някой да дойде и да ни оправи. :mrgreen: