Еми щом нямаш нито 1 харесване значи е възможно. Бахти тъпия въпрос :twisted:Възможно ли е от 12 часа да съм задал цена 0,09$ за харесване и да нямам нито едно?
Виж файлът 11729 Това ми е първата реклама във фейсбук, така че напълно постижимо е постигане на цена от 0.01$ на like
Невалиден ти е прикаченият файл.. ами аз стигам до максимум 0,04$ за харесване. Незнам как го правите на 0,01$
btw, малко offtopic... как по дяволите да си платя рекламата? :mrgreen: Kато цъкна на Billing>Pay Now ми излиза "Sorry, you can't pay a balance under 10,00 $."
Като минеш 10$ те сами ще си ги вземат...btw, малко offtopic... как по дяволите да си платя рекламата? Kато цъкна на Billing>Pay Now ми излиза "Sorry, you can't pay a balance under 10,00 $."
Хаххаха, разбирам, мисълта ми беше - при положение че бях поставил бюджет за рекламата 4$, минимума за плащане е 10$... тва не мога да разбера, как ще стане :mrgreen:Сериозно ли не разбираш какво ти пише!?
Хаххаха, разбирам, мисълта ми беше - при положение че бях поставил бюджет за рекламата 4$, минимума за плащане е 10$... тва не мога да разбера, как ще стане :mrgreen:
Като се има напредвид какъв нищожен е реача като постнеш нещо в станицата, лайковете не значат много. Гледай или постовете си да промотираш чрез реклами или пращай направо към сайта.Това ми е първата реклама във фейсбук, така че напълно постижимо е цена от 0.01$ на like
Като се има напредвид какъв нищожен е реача като постнеш нещо в станицата, лайковете не значат много. Гледай или постовете си да промотираш чрез реклами или пращай направо към сайта.
Ivan95 , на колко цента си направил "Set the amount a click to your website is worth to you" ?